Celebrity News

Pljušte optužbe! Hale Beri okrivila bivšeg dečka i oca njene kćerke za incest i rasizam!

Pljušte optužbe! Hale Beri okrivila bivšeg dečka i oca njene kćerke za incest i rasizam!

Kako strani mediji pišu, holivudska glumica Hale Beri optužila je bivšeg dečka za rasizam i incest a sada su objavljeni i dokumenti koji to dokazuju.

Kako prenosi list Mirror, dokumenti iz 2011. godine ugledali su svetlost dana te se u njima jasno navodi da ju je Gabrijel vređao na rasnoj osnovi i odbijao da bude intiman s njom.

- Vređao me je na ponižavajući način za jednu ženu. Govorio je da sam debela i da mi telo nije savršeno, a ljubav smo vodili tri puta godišnje. 

Gabrijel je ove navode demantovao!

Da bi stvar bila gora, Hale je čak dodala i da je Gabrijel počinio incest sa jednom od članica njegove porodite, da je imao psihičkih problema, ali da je odbijao da se leči jer su u tom periodu vodili najznačajniju borbu - borbu za starateljstvo nad malom Nelom. 

Hale Beri otvorila dušu: Živela sam kao beskućnik, ni majka nije htela da mi pomogne

Kako bi je ućutkali, Gabrijelovi advokati "natrljali su na nos" Berijevoj da je i ona ranije imala ispade a sve njene tvrdnje i optužbe sud je odbio uz naznaku da nema dovoljno dokaza.

Podsetimo se...

Godine 2012. Gabrijel Obri, bivši dečko glumice Hali Beri, uhapšen je zbog napada nakon što se potukao sa verenikom čuvene glumice u njenom domu u Kaliforniji i pušten uz kauciju od 20.000 dolara.