Celebrity News

Podrška suprugu: Da li će se Jelena Karleuša uskoro preseliti u Britaniju?

Autor: | 27/12/2017

Podrška suprugu: Da li će se Jelena Karleuša uskoro preseliti u Britaniju?

Jelena Karleuša bi mogla da odluči da napusti Srbiju kako bi stalno bilo sa svojim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem

Svetski fudbalski klubovi žele Duška Tošića! Nakon Totenhema koji je Bešiktašu, gde Tošić trenutno igra, ponudio 3,5 miliona evra u trku se umešao i Stouk… Ali, Bešiktaš zahteva najmanje pet miliona.

Tošić je letos produžio ugovor sa prvakom Turske do 2020. godine, često puta je isticao da je zadovoljan u Bešiktašu i da bi voleo da u tom klubu završi karijeru, ali odlične partije pre svega u Ligi šampiona nisu neopaženo prošle na Ostrvu.

Stouk 32-godišnjeg srpskog fudbalera vidi kao idealno rešenje za probleme u odbrani jer je primio čak 40 golova na 19 utakmica u Premijer ligi.

Ostaje da se vidi da li će neki od klubova preuzeti Tošića, ali s obzirom koliko je fudbalerova supruga Jelena Karleuša nepredvidiva, može baš ovaj put odluči da se pridruži suprugu.

Podsetimo, Tošić ima kratko iskustvo iz Engleske gde je šest meseci bio član Porsmuta i Kvins Park Rendžersa, a tokom karijere igrao je za OFK Beograd, Verder, Crvenu zvezdu, Betis i Genčlebirligi, pre nego što je pre dve godine stigao u Bešiktaš. Za reprezentaciju Srbije zabeležio je 21 meč i jedan gol.