Celebrity News

Podržava je da se bavi umetnošću: Miloš Teodosić ISKRENO O Jelisavetinoj GLUMI

Podržava je da se bavi umetnošću: Miloš Teodosić ISKRENO O Jelisavetinoj GLUMI

Od kada se vratila iz Amerike gde se u februaru porodila i na svet donela ćerkicu Petru Jelisaveta Orašanin Teodosić nikad više nije radila.

Novopečena mama trenutno snima serije "Vojna akademija" i "Žigosani u reketu", a naredna dva meseca biće na turneji po Srbiji i Crnoj Gori s hit predstavom "Hotel 88".

- Još od studija nemam slobodno leto. Glumci obično tada snimaju. Za porodicu i pravi odmor ću imati tek desetak dana. Srećna sam što toliko radim - kaže Jelisaveta za "Kurir" i objašnjava šta se to u njenom životu promenilo od kada je postala mama

- Imam manje slobodnog vremena, a i neku novu veliku ljubav. Otvorila se nova fioka ljubavi za koju nisam znala ni da postoji. Naučila sam da ne moram da budem u prvom planu, što je lepo - bila je emotivna glumica koja je pričala i o suprugu Milošu Teodosiću i o tome kako ga je spremala za glumačke izazove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Jun 20, 2019 at 5:08am PDT

- Čitala sam mu tekst i replike Vesne Trivalić i Bode Ninkovića. Mislim da je ta serija donela nešto novo na naše male ekrane. Gledamo neke mlade glumce i dobro je prošla kod publike. Njenoj popularnosti je doprinelo i to što ima u njoj i košarkaša koji igraju sebe. Pitka je, brza i duhovita i jedva čekam nastavak - kaže Jelisaveta i objašnjava kako joj je Miloš priznao da je gluma težak poziv, ali i kako je dobio pohvale od njene koleginice Vesne Trivalić.

Ova glumica, za koju kažu da je rođena komičarka, u predstavi "Hotel 88" igra Sandru koja je zavisnik od društvenih mreža. Na pitanje da li može da živi bez Fejsbuka i Instagrama Jelisaveta odgovara:

- Pre tri godine sam samo odlučila da ću obrisati Fejsbuk, a ko zna, možda se to dogodi i sa Instagramom. Kad shvatim da mi to oduzima previše vremena, jednostavno obrišem tu društvenu mrežu. Instagram mi služi da reklamiram predstave i neke druge stvari iz kulture. Nekako se tu mlada publika informiše koju izložbu može da poseti, knjigu da pročita... Mislim da društvene mreže mogu da budu i plemenite.