Celebrity News

Pogledajte u kakvom luksuzu uživa kuma Jelene Karleuše (foto)

Pogledajte u kakvom luksuzu uživa kuma Jelene Karleuše (foto)

Ivana Kukrić, koja je javnosti poznata po svojim brojnim modnim kampanjama, očarala je stranu i domaću scenu i taman u vrhuncu slave, povukla se iz javnosti

https://www.instagram.com/p/BxCUrRPpd6z/

Srpska lepotica koja godinama unazad živi na relaciji Njujork-Los Anđeles-Beograd, o svom privatnom životu retko govori.

Tako je sve iznenadila informacija da Ivana Kukrić, inače kuma Jelene Karleuše sa novim izabranikom, čeka dete.

Lepa Ivana porodila se 1. novembra 2018. godine u bolnici Saint John’s Health Center u Los Anđelesu i na svet donela kćerku Hanu. 

Na venčanju Nevene Božović bila je i JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA: Mladenci su bili glavna tema, a ONA odmah posle njih! (foto)

– Šalila sam se kako bih volela da beba sama izabere ime i bukvalno je tako i bilo. Već smo izašle iz bolnice, a pošto sam hitno morala da se odlučim za ime, moj suprug Ivan je na nekoliko papirića napisao različite predloge i spustio ih ispred nje. Dodirnula je onaj na kome je pisalo Hana i tako je rešila višemesečnu dilemu – kaže Ivana za magazin Gloria. 

Evo čemu Ivana Kukrić duguje svoju savršenu liniju

Iako svoj život strogo drži u tajnosti, Ivana na Instagramu ipak voli pratiocima da zagolica maštu. Tako je i ovog puta na svom nalogu podelila sjajan album sa fotkama i pokazala kako trenutno uživa na ostrvu Bali.

Pored prelepih predela pokazala je i savršeno telo a u jednom intervjuu za Stil, pričala je kako se neguje i šta jede da bi izgledala kao na ovoj fotografiji...

https://www.instagram.com/p/B7dWZsipbKC/

- Od svoje osamnaeste godine negujem lice prirodnim maskama i masažama. Moja baka ima jako dobru kožu i dala mi je dobar savet još dok sam bila mlada. Svaki prirodni sastojak iz kuhinje hrani i neguje. Maslinovo ulje, voće, povrće, mlečni proizvodi su dobri da se nanesu na lice. Ne volim da se šminkam i pudere ne koristim. Volim da mi koža diše, ne idem u krevet dok je dobro ne očistim i hidriram. Ne volim ni da se sunčam. Iako sam veliki gurman, i često dam sebi oduška kad su kolači u pitanju, jako mi je bitno šta jedem. Volim dobre restorane, sa kvalitetnom hranom. Kad je ishrana u kućnoj varijanti, trudim se da sve bude organskog porekla i iz domaće radinosti. Ne pamtim kad sam meso kupila u prodavnici. S obzirom na to da sam u dojila u početku, kilogrami su nestajali iz dana u dan. Dobila sam minimalne kilograme u trudnoći, tako da sam liniju vratila već u prve dve, tri nedelje.