Celebrity News

Pojavio se novi trejler za film o ljubavi Megan i princa Harija: Ovako su se upoznali (video)

Autor: | 12/04/2018

Pojavio se novi trejler za film o ljubavi Megan i princa Harija: Ovako su se upoznali (video)

Veliko kraljevsko venčanje princa Harija i bivše glumice Megan Markl zakazano je za 19. maj u kapeli Sv. Đorđa u vindzorskom zamku. A kako to tradicija nalaže, tačno šest dana pre venčanja javnost će imati priliku da pogleda i dokumentarni film o njihovoj ljubavi pod nazivom “Harry & Meghan: A Royal Romance”, koji producira TV mreža “Lifetime”. To je bio slučaj i kada su se venčavali princ Vilijam i Kejt Midlton.

Pre nešto manje od mesec dana izašao je prvi trejler o ljubavnoj priči najpoznatijeg para našeg vremena, a sada se pojavio i drugi, koji otkriva još neke detalje.

Novi trejler pokazuje kako su se princ i glumica upoznali, kao i odlomke sa prvog putovanja u Bocvani i razgovor između Kejt i princa Harija.

Podsećamo, premijera filma zakazana je za 13. maj, a glavne uloge tumačiće glumica Paris Fic-Henli, dok unuka kraljice Elizabete II igra Marej Frejzer.

Pogledajte i kako je izgledao prvi susret Megan Markl i princa Harija.

Inače, kako prenose danas svetske agencije, britansko kraljevsko venčanje nije samo transatlantska ljubavna priča koja povezuje Vindzor sa Holivudom, već će ono doneti ogromnu dobit dizajnerima, cvećarima, poslastičarima i drugim proizvođačima, pa će sveukupno gledano venčanje britanskoj ekonomiji doneti više od milijardu funti, uključujući 300 miliona funti od turizma, posebno od američkih turista koji žele da prisustvuju tom događaju, navela je američka novinska agencija.

Predviđa se i da će sama Megan doneti 150 miliona funti britanskoj ekonomiji, jer će mnogi imitirati njen stil, preneo je AP.