Celebrity News

Pokazala njen kutak u domu: Nikolina Kovač o prvim danima sa mezimicom

Pokazala njen kutak u domu: Nikolina Kovač o prvim danima sa mezimicom

Pevačica Nikolina Kovač (28) pre nešto manje od mesec dana donela je na svet svoje drugo dete - ćerkicu Nikoletu i tako usrećila celu porodica koju čine pevač Saša Kapor (34) i sin Nikolaj (6).

Lepa mama sada je otkrila da li su se svi privikli na novog člana, kao i da li je poznati tata prisustvovao porođaju.

- Nije prisustvovao, ali je bio u blizini i s mojim roditeljima zajedno iščekivao doktorov izlazak iz sale da im saopšti da je sve u redu - rekla je pevačica za Glossy i nastavila:

- Iskreno, svi smo se tako brzo privikli na našu princezu, kao da je oduvek s nama, zaista nam je unela mir, toplinu i jednu novu dimenziju ljubavi.

- Nikoleta je preumiljata, samo bi da se mazi, malo se više budi noću, ali smo se već navikli na taj njen ritam, sve u svemu, ona je jedna divna beba - ispričala je Nikolina, pa otkrila kako se brat i sestra slažu.

Na pitanje da li misli da pošto je razlika u godinama između Nikolaja i Nikolete nešto veću, misli da će brat razmaziti svoju sestru, ona kaže.

- Trudimo se da je obasipamo ljubavlju, mislim da je svakom biću ljubav najpotrebnija i da ona može samo da oplemeni čoveka, nikako da ga razmazi - ispričala je Nikolina za Glossy i priznala čemu se nada u Novoj godini.

- Trudiću se da maksimalno uživam u svakom trenutku — kako na privatnom, tako i na poslovnom polju, jer smatram da to izaziva pravo zadovoljstvo. Kada je žena zadovoljna i srećna, onda ona to svoje zadovoljstvo prenosi i na porodicu, što je ključna karika za bilo koju vrstu uspeha.

Inače, lepa mama nedavno je na Instagramu podelila kako izgleda kutak njene princeze.

O čemu se radi, pogledajte na sledećoj strani:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) дана 12. Дец 2019. у 12:52 PST

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) дана 3. Дец 2019. у 10:13 PST