Celebrity News

POKLEKLA I REKLA DA: Nina Radulović proslavila važan datum u krugu svojih najbližih! (foto)

POKLEKLA I REKLA DA: Nina Radulović proslavila važan datum u krugu svojih najbližih! (foto)

Voditeljka informativnog programa televizije Pink Nina Radulović krajem protekle nedelje obeležila je 33. rođendan. Intimnu proslavu, ponosna mama osmogodišnjeg sina Lava upriličila je u jednom prestoničkom restoranu u prirodi, gde je ugostila petnaestak najbližih prijatelja i članova šire porodice. Budući da ne spada u red ljudi koji obavezno svake godine pravi zabave tog tipa otkrila nam je da se divno provela i dobila pregršt poklona i divnih čestitki.

- Budući da smo svi negde svesni ludog vremena u kojem živimo najveći broj rođendanskih želja odnosio se na zdravlje. Jedna moja prijateljica ume da kaže i često me time nasmeje: "Samo dok je meni mene biće sve u redu." Delim taj njen stav, jer dok sam zdrava, čila i imam snage da radim sve ostalo će doći. Osim zdravlja volela bih da imam autorsku emisiju, te ću u narednom periodu nastojati to i da ostvarim - rekla nam je voditeljka, a potom dodala da se dobar deo želja odnosio i na ljubav.

- Najlakše je naći bilo koga, važno je da ti duša bude puna i da ti srce igra, pogotovo kada dođeš u odrđene godine. Tada imaš izgrađen stav i sve ti je kristalno jasno po pitanju muško ženskih odnosa.

Radulovićeva ističe da je, međutim broj 33 na torti ni malo ne plaši, jer godine smatra iluzijom, a najvažnije joj je kako se oseća.

- Imam prijateljice koje još nisu napunile ni 25 a već strahuju od ulaska u četvrtu deceniju života. S druge strane, družim se sa osobama koje su u zrelim godinama, a svojom pojavom očitavaju posebnu energiju i to je po mom mišljenju najvažnije. To samo potvrđuje da su godine iluzija.

Pošto su rođendani vreme kada svako od nas podvlači crtu, sumira prethodnu godinu i samom sebi obećava promene, za sam kraj pitali smo Ninu šta je ona sebi obećala da će sa 33 godinom promeniti.

- Obećala sam da ću smanjiti poslovne angažmane i više vremena provoditi sa sinom. Naime, vrlo sam odgovorna, a kada imam previše posla ljutim se na sebe što ne mogu sve u roku da završim. Takođe bih volela da naučim da se odreknem slatkiša. Reč je o jedinom poroku sa kojim se godinama borim - kaže voditeljka.

Lepa voditeljka je takođe i na svom Instagram profilu objavila seriju predivnih fotografija sa rođendana koje je pratila šaljiva poruka. Kako je Nina napisala, njeni najbliži prijatelji i porodica "naterali" su je da proslavi najlepše godine koje su joj ove godine pokucale na vrata.

Na slikama koje je objavila na svom profilu možete videte njen širok osmeh i sreću, a album pratila je i interesantna poruka koja je glasila:

- Poklekla sam i rekla DA svojim godinama. Dobrodošle! Prihvatam vas sa radošću, jer se osećam tako dobro u svojoj koži! 

Čestitamo Nina!