Celebrity News

Poklon ZA NJU, NEMA CENU: Vlada Mandić OBRADOVAO LEPŠU POLOVINU SAVRŠENIM IZNENAĐENJEM

Poklon ZA NJU, NEMA CENU: Vlada Mandić OBRADOVAO LEPŠU POLOVINU SAVRŠENIM IZNENAĐENJEM

Vladimir Mandić, bivši rukometaš, obradovao je svoju partnerku Jasminu Trnavac skupocenim poklonom za Osmi mart.

Vlada je Jasmini poklonio prsten vredan oko hiljadu evra, ali nekadašnji plejboj ipak još ne namerava da stane na ludi kamen. Kako „Alo!“prenosi, Mandić je nevenčanoj supruzi kupio prsten koji je dugo želela, ne mareći koliko košta.

- Vladimir je Jasmini kupio prsten od belog zlata sa skupocenim kamenom. Poklon ju je veoma obradovao jer je upravo takav dugo želela, a Jasmina voli nakit i rado ga kupuje. Nije mogla da veruje da je izabrao upravo taj koji je htela - navodi sagovornik i ističe da nekadašnji sportista ipak ne planira da stane pred oltar.

- Iako je Jasmini kupio prsten, Vlada ni pod razno ne planira da se ženi. Njemu prsten ne predstavlja ništa više od poklona. Vlada čvrsto veruje da papir ne znači ništa i da bi brak pokvario idealan odnos koji ima s Jasminom. Vole se, poštuju i zaista imaju idealnu vezu - zaključuje izvor za „Alo!“.

Podsetimo, Vladimir Mandić i Jasmina Trnavac počeli su da se zabavljaju pre nekoliko godina, a iz vanbračne zajednice imaju troje dece. Iza sebe, Mandić ima propali brak, iz kojeg je dobio ćerku Stašu koja s majkom živi u Novom Sadu.

Inače, pre nego što se skrasio uz Jasminu Trnavac, Mandić je važio za velikog zavodnika, a svojevremeno se zabavljao Kristinom Bekvalac, sestrom Nataše Bekvalac, glumicom Marijom Petronijević, a bio je i u vezi s pevačicom Anom Nikolić.