Celebrity News

POLJUBAC KOJI JE PODIGAO PRAŠINU: Glumica objavila romantičnu sliku sa mužem, a nije ni slutila na kakve REAKCIJE će naići (foto)

POLJUBAC KOJI JE PODIGAO PRAŠINU: Glumica objavila romantičnu sliku sa mužem, a nije ni slutila na kakve REAKCIJE će naići (foto)

Vole se više nego ikad...

Seksualni terapeuti često ističu da muškarci i žene dostižu vrhunac seksualnih aktivnosti u različitim periodima života, pa zato ni ne čudi da postoji ovoliko parova između kojih je ozbiljna razlika u godinama, a koji funkcionišu fenomenalno.

Jedni od njih su i glumci Ketrin Zita Džouns (49) i Majkl Daglas (74) između kojih je razlika čak četvrt veka, ali njihova ljubav je jača nego ikad pre.

Moj novogodišnji poljubac do kraja života - napisala je Ketrin uz sliku strasnog poljupca sa suprugom Majklom Daglasom.

https://www.instagram.com/p/BsD6mFvhGTE/?utm_source=ig_embed

I dok su se u komentarima nizale pohvale na račun njihove dugovečne ljubavi, našli su se i oni kojima je razlika u godinama žestoko zasmetala.

"Kao da se ljubiš sa dedom", "Šta je ovo? On izgleda kao da ima 90, a ona 20 godina", komentarisali su zblaženi pratioci.

Ruku na srce, Ketrin izgleda mnogo mlađe nego što zaista jeste, a Majkla je potpuno seda kosa baš učinila starijim. Međutim, njima dvoma to nije važno, već ljubav koju osećaju!