Celebrity News

Porodica potvrdila: Avići je izvršio samoubistvo (video)

Autor: | 26/04/2018

Porodica potvrdila: Avići je izvršio samoubistvo (video)

Mladi Tim Berglinger, poznatiji kao DJ Avići, napustio nas je prošle nedelje u 28. godini, kada je preminuo je na odmoru u Omanu, a javnost je ostala uskraćena za informaciju kako, jer je porodica saopštila da se neće oglašavati ovim povodom.

Do danas...

Naime, porodica pokojnog Tima je danas izdala saopštenje u kojem je otkrila da "nije mogao više da izdrži".

- Naš voljeni Tim je bio tragač, nežna umetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Perfekcionista koji je uspeo van svih pomisli i koji je proputovao svet radeći dok nije bio potpuno iscrpljen. Kada je prestao da nastupa, želeo je da nađe način da izbalansira svoj život - bude srećan i bavi se muzikom. Ali, borio se s teškim mislima. O životu, smislu, sreći. Nije mogao više - navodi se u saopštenju porodice.

Bivša devojka preminulog Avićija: Probudite me kada se sve ovo završi

Ranije je javnost sumnjala da je za tragičan kraj mladog umetnika kriv "raskalašni život", zdravstveni problemi koji su ga godinama unazad mučili i zbog kojih se povukao iz javnog života bili su dovoljni za nagađanja javnosti.

A, onda je na Internet dospeli snimci iz istog dokumentarca u kojem je Avići rekao "znali su da ću umreti i nije ih bilo briga".

Avići je bio iscrpljen, što pokazuju i snimci iz dokumentarca u kojem vidimo menadžere koji su ga terali da nastupa i koji su pokušali da ga nagovore da se ne povlači iz javnog života, već da krene na novu turneju...

Lekari su mu savetovali da miruje, izbegava hranu i piće dok "jetra ne bude normalne veličine", a onda...

Snimak se nastavlja dan posle hospitalizacije. Avići je u kolima, jedva drži oči otvorene od umora, a menadžer mu govori da za jedan dan ima nastup, ali i "da bi bilo lepo kada bi danas dao nekoliko telefonskih intervjua". Avići umorno, polusklopljenih očiju pristaje...

Pogledajte trejler dokumentarca o Timu:

A evo i kako se Stokholm oprostio od mladog muzičara: