Celebrity News

Porodica tragično preminule glumice 10 godina pokušava da dokaže da je ona ubijena

Porodica tragično preminule glumice 10 godina pokušava da dokaže da je ona ubijena

Američka glumica Britani Marfi preminula je 20. decembra 2009. godine nakon što je u 32. godini kolabirala i srušila se u kupatilu u njenom domu na Beverli Hilsu.

Iako se dugo nagađalo kako je ona zapravo ubijena, njen polubrat Toni Bertoloti ubeđen je da je to istina i poslednjih 10 godina pokušava da to i dokaže. On je otkrio i kako isto radio i njihov otac Anđelo sve dok u 92. godini nije preminuo.

Toni je u jednom intervjuu istakao da je glumica izgledala kao veoma zdrava devojka u vreme smrti i objasnio kako ima problem sa time što je ona umrla u svom domu u kome je bio njen muž i njena majka. Njemu takođe nije jasno zašto nije bila odvedena u bolnicu koja je nedaleko od njene kuće.

- Mislim da je ona ubijena. Ko ju je ubio? Nije umrla prirodnom smrću - rekao je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brittany Murphy Info (@brittanymurphyinfo) дана 19. Нов 2014. у 3:45 PST

Britanina majka Šeron ukazala je na prisustvo toksične buđi u kući, ali je mrtvozornik isključio ovaj uzrok smrti usmerivši pažnju na stil života koji su supružnici vodili i Britanine probleme sa drogom i poremećajem ishrane, piše B92.net.

Toni veruje kako neko od najbližih ljudi njegove sestre zna šta se tačno desilo sa njom, ali da ne želi da razgovara o tome.

Takođe, veruje se da je Britani ubijena zbog velikog duga koji je njen muž imao zbog loše vođenog biznisa. Kako tvrdi, umetnicu su mnogi posmatrali kao sredstvo da dođu do para, a ne kao osetljivo ljudsko biće, a mnogima je vredela više mrtva nego živa.