Celebrity News

Porodila se čuvena Šeherezada: Turska glumica postala mama još jednog dečaka!

Porodila se čuvena Šeherezada: Turska glumica postala mama još jednog dečaka!

Poznati glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenč dobio je danas još jednog sina, čestitke pristižu od brojnih obožavatelja

Prelepa turska glumica Berguzar Korel (36) i njen suprug Halit Ergenč (49), koji su domaćoj publici poznati kao Šeherezada i Onur, postali su roditelji po drugi put.

Prema pisanju turskih medija, srećni roditelji su dobili još jednog sina, čije ime čuveni par nije otkrio javnosti.

– Njegovo ime će sigurno biti jednostavno, ali jako, baš kao Alijevo - rekla je nedavno glumica za "TV Novele".

Mada je ranije govorila kako bi volela da rodi devojčicu i maštala da joj da ime Lejla, ipak se jednako obradovala kada je nedavno saznala da ponovo nosi dečaka. Kako je sin prvenac Ali s nestpljenjem čekao da brat stigne, sigurno je sada jako uzbuđen što će ga uskoro imati pored sebe. Berguzar je nedavno istakla da se njen prvenac radovao što će dobiti ne samo brata, već i prijatelja.

- Sigurna sam da će se njih dvojica voleti i poštovati - naglasila je ona za pomenuti magazin.

Čuvena Šeherezada otkrila pol deteta a o imenu će se tek pričati!

Lepa glumica je nedavno priznala da je poslušala savet ginekologa koji joj je savetovao da tokom trudnoće ne igra u monodrami koju je izvodila u pozorištu, ali i da jedva čeka da se vrati u glumačke vode.

– Oni koji su gledali predstavu znaju da je zahtevna – ne samo fizički, već i psihički. Nikad nisam mislila da ne mogu da je igram, ali ljudi su mi prilazili i govorili da je to što radim vrlo teško. Pitali su me da li sam sigurna da želim da nastavim. Bila sam sigurna da ću moći da glumim u trudnoći, ali kad sam otišla na prvu probu sa bebom u stomaku, shvatila sam da ipak moram da odustanem. Ipak, jedva čekam da se vratim glumi.

Izgleda kao devojčica: Prelepa Šeherzada kakvu još niste videli

Lepa glumica je u istom intervjuu govorila i o svom braku.

- U braku sam deset godina, život se menja. Očekivanja, trenuci koji vas čine srećnim, ono što je važno, prioriteti… Sve se menja, pa i ljubav. Kad se osvrnete iza sebe, u nekom trenutku vidite da je sve ono što imate i što ste izgradili sa voljenom osobom mnogo više od ljubavi.

Takođe, dodala je da joj suprug pomaže u svemu i da se nikada nije osećala usamljeno u smislu da mora sama da odgaja Alija i dodala da nije nimalo uplašena što će živeti sa tri muškarca.

- Činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voleti čini da se osećam divno.