Celebrity News

Porodila se pre tri meseca, SA BEBOM išla na pripreme i sada predvodi Srbiju na Evropskom prvenstvu

Porodila se pre tri meseca, SA BEBOM išla na pripreme i sada predvodi Srbiju na Evropskom prvenstvu

Jelena Bruks, kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, sjajna Kragujevčanka će večeras predvoditi svoj tim na terenu “Kristalne dvorane” u Zrenjaninu, iako je pre samo tri meseca postala majka jednog zdravog i lepog dečaka – Matea Bruksa.

https://www.instagram.com/p/BrnKAo4nt6e/

Budući da je osvojila zlatnu medalju na na EP u Budimpešti 2015. godine i bronzana na Olimpijskim igrama u Riju 2016. nije izneverila svoju Srbiju ni ovo leto, piše Kurir Sport.

Kada je u novogodišnjem intervjuu za Kurir izjavila da će predvoditi devojke na prvenstvu koje se održava u našoj zemlji, mnogi su mislili da je to nemoguće.

Košarkaški savez Srbije joj je maksimalno izašao u susret te su joj dozvolili da bude sa bebom na pripremama. Ulagala je velike napore, redovno trenirala, a u međuvremenu bila brižna i posvećena majka...

– Kada je reč o reprezentaciji, za mene dilema ne postoji. Znala sam da ću ovog leta igrati na Evropskom prvenstvu. Beba je jako mala, pa nije bilo govora da se odvojimo, a ljudi iz saveza su nam omogućili da budemo zajedno tokom priprema – rekla je u jednom intervjuu Jelena.