Celebrity News

Porodila se Seka Aleksić, evo kako će se ipak zvati drugi naslednik!

Porodila se Seka Aleksić, evo kako će se ipak zvati drugi naslednik!

Poznata pevačica Seka Aleksić, kako je otkrila svetu na svom Instagram profilu, porodila se i na svet donela drugog sina.

Budući da se proteklih meseci u medijima provlačila informacija da će se sin zvati Isak, što je i sama Seka potvrdila, lepa mama ipak je odlučila da svom drugorođenom nasledniku da drugo ime.

Mališa će se zvati Jovan, a zbog čega je to tako, Seka Aleksić je objasnila uz prvu fotografiju sina:

- Nije kako mi želimo već kako Gosod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan, rodio se JOVAN jutros!

Tatina želja je takođe ista! Rekao je NEKA SE ZOVE JOVAN. Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak!

Kako izgleda beba broja 2, srećana mama otkrila je na društvenim mrežama.

Seka Aleksić je žena koja s ponosom može da kaže da je uspela da svoj život uredi baš onako kako je maštala. Pre deset godina preselila se u Staru Pazovu, gde je daleko od gradske vreve sagradila prostranu dvospratnicu s bazenom. I dok su mnogi komentarisali tu njenu odluku, ona je nastavila da kroji život po svojoj meri. Ne obazirući se na tuđa mišljenja, među prvima na estradi je eksperimentisala s različitim modnim stilovima, imala svoj rijaliti i govorila o temama koje su za mnoge bile tabu, a pre svih mislimo na vantelesnu oplodnju i vanmateričnu trudnoću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jan 13, 2020 at 9:52am PST

Neposredno pred useljenje u novu kuću, uplovila je u brak s bivšim kik-bokserom Veljkom Piljikićem (36), kraj kojeg je pronašla sve ono što je ikada želela da jedan muškarac poseduje. Mada je dugo sanjala trenutak u kom će postati majka, veru da će se to i desiti nikada nije gubila. Vantelesnom oplodnjom 2015. godine ostala je u drugom stanju, a već naredne rodila sina Jakova. O roditeljstvu, koje je nakratko njenu drugu najveću ljubav muziku stavilo u zapećak, govorila je mnogo puta, ističući da bi volela da porodicu proširi makar za još jednog člana što se danas i desilo.

Magazin “Story” donosi – Seka Aleksić: Baby shower za Isaka

- Užasavam se roditelja koji decu dele na dečake i devojčice. Trebalo bi da smo zahvalni na tome što nam je Gospod podario zdravo dete, a pol je potpuno nebitan. Veljko i ja se radujemo Isaku kao što smo se radovali Jakovu. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i prislonim na grudi - rekla je nedavno Seka Aleksić za magazin "Story" kada su ona i Veljko mislili da će se njihov sin zvati Isak.