Celebrity News

Poruke koje je razmenjivao SA NJOM i dalje su u njegovom telefonu: Ovo je žena koju je Toše NAJVIŠE VOLEO

Poruke koje je razmenjivao SA NJOM i dalje su u njegovom telefonu: Ovo je žena koju je Toše NAJVIŠE VOLEO

Detalji o životu čoveka anđeoskog glasa i osmeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav, piše Žena Blic.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine. Njihova veza trajla je do početka 2002, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. ponovo su se pomirili, pa prekidali... Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte... Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.

Podsetimo se...

Toše Proeski, snimio je velike hitove sa Gocom Tržan, Karolinom Gočevom, Tonijem Cetinskim, Esmom Redžepovom, Antonijom Šolom.

Slavuj kojeg je voleo ceo Balkan, poginuo je 16.10.2007. godine u saobraćajnoj nesreći na putu iz Skoplja prema Zagrebu.

Ova vest se brzo proširila balkanskim medijima, a makedonska televizija prekinula je emitovanje programa kako bi prenela vest o njegovoj smrti.