Celebrity News

Posle dve decenije glumica ponovo snimila seksi scene: Film "Blind" prikazan u Njujorku, Demi Mur očarala publiku (video)

Autor: | 28/07/2017

Posle dve decenije glumica ponovo snimila seksi scene: Film "Blind" prikazan u Njujorku, Demi Mur očarala publiku (video)

Holivudska glumica Demi Mur (55) najnovijom ulogom u romantičnoj drami "Blind", u kojoj glumi sa Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom, pokazala je kako joj na izgledu mogu pozavideti i upola mlađe kolegice.

Film je konačno pre dva dana premijerno prikazan u Njujorku, a publika je očarana ulogom, ali i time koliko dobro izgleda Demi Mur.

Baš kao što je 1996. godine ulogom u filmu "Striptiz" pokazala savršeno telo, Demi se ponovno za potrebe ovog filma skinula u čipkasto crno donje rublje i oduševila sve.

Upravo su zbog tih scena strani mediji povukli paralele s ulogom u 'Striptizu', u kojem je glumila plesačicu u noćnom klubu.

Pogledajte trejler:

Zanimljivo je da je glumica nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako joj nedostaje prednji zub i time šokirala javnost. Gostujući kod džimija Falona, otkrila je kako je razlog gubitka zuba - stres.

- Volela bih kad bih mogla reći da sam vozila skejtbord ili da sam ostala bez njega na neki drugi kul način, ali mislim da je važno javnosti otkriti istinu jer je stres, nakon srčanih bolesti, verovatno jedan od najčešćih uzroka smrti u Americi - iskrena je bila glumica.