Celebrity News

Posle Maje Berović, ni ova poznata dama neće prisustvovati venčanju Cecinog sina!

Posle Maje Berović, ni ova poznata dama neće prisustvovati venčanju Cecinog sina!

Supruga pevača Harisa Džinovića, prelepa modna kreatorka Melina Džinović otkrila je da neće prisustvovati svadbenoj proslavi sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića.

- Na žalost, imam putovanje za Ameriku. Šta da radim, nekao taj novembar i decembar budu stvarno poslovno intenzivni i teški. Između njih, tu nema nikakvih problema, zato što oni svi razumeju, kolegijalni su jako, razumeju te obaveze, jer ih upravo u isto vreme proživljavaju svi. Nekada nismo prisutni na privatnim savljima kojima bismo želeli zbog takvih stvari. Nadoknadimo mi to sve privatno kansije - rekla je modna dizajnerka.

Smela haljina Meline Džinović otkrila obline (foto)

Pre nekoliko dana jedna od najpopularnijih pevačica koju sluša i mlađa i starija generacije, Maja Berović takođe je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" rekla da neće prisustvovati dugoočekivanoj svadbi:

OVO ĆE OSTAVITI SVE BEZ REČI: Maja Berović uslikana BEZ ODEĆE

Ja sam pozvana na svadbu, ali nažalost neću moći da prisustvujem. Trebalo je da imam turneju u Americi, koja je otkazana, fanovi tamo su jako razočarani, mi nismo uspeli da dobijemo radne dozvole, tako da nećemo otići na tu turneju, ali sam ja zakazala neke druge stvari u Americi, kupila karte, pa ću ipak otići tamo, tako da nažalost neću prisustvovati svadbi – rekla je Berovićeva.

Podsetimo se...

U nedelju, 24. novembra upriličiće se se svadba veka koju čeka ceo Balkan. Venčaće se Veljko Ražnatović i njegova trudna verenica Bogdana Rodić a veselju prisutvovaće cela domaća estrada.