Celebrity News

Posle OVE Jelenine OBJAVE na Instagramu, čitava javna scena ŠALJE POSLEDNJE poruke Divni koje SLAMAJU SRCA!

Posle OVE Jelenine OBJAVE na Instagramu, čitava javna scena ŠALJE POSLEDNJE poruke Divni koje SLAMAJU SRCA!

Javna scena i kolege iz muzičkog sveta potreseni su zbog smrti majke Jelene Karleuše, pa saosećaju sa pop divom u boli i najtežem trenutku. Oni su svoje saučešče izjavili putem društvenih mreža, pa pokazali koliko vole i podržavaju Karleušu.

Ispod Jelenine objave povodom smrti, komemoracije i sahrane, kolege su se redom oglašavale pa srceparajućim porukama dali ruku podrške u ovom najtežem momentu.

https://www.instagram.com/p/BunvAbenSVN/

- U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda(Kamena sala)u sredu, 6. marta u 11 časova. Sahrana našeg dobrog andjela biće na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. marta, sa početkom od 14.30 časova.  Neutešna porodica

Dara Bubamara, Radiša Trajković Đani, Saša Matić, Nataša i Jelena Bekvalac, Suzana Mančić, Nikolija Jovanović, Ana Kokić, Indira Aradinović Indi, Nina Badrić, Ana Sević, Mina Kostić, Romana Panić, Sandra Rešić oprostile su se od Divne, i izjavile saučešće porodici Karleuša.

- Duša me boli - još jedna je od poruka u nizu koju je napisala Dara Bubamara.

- Moje iskreno saučešće - reči su Romane Panić.

- Saučešće porodici - napisala je Sandra Rešić.

- Velika tuga i bol, otišla je prerano. Draga Karleuša iskreno saučešće tebi i tvojoj porodici - napisao je Saša Matić.

Emina Jahović i Nikolija podelile su tugu i dale podršku svojoj koleginici Jeleni.

- Draga Jelena, čovek nije kamen, slomi se od tuge. Izgubila si neustrašivu i čvrstu podršku, izgubila si je kada ti je najviše bila potrebna. Otišla je tvoja majka na bolje mesto i ostavila svoje čudo od deteta, tako te je zvala u nekim našim davnim i retkim razgovorima. Neka počiva u miru - napisala je Suzana Mančić koja je bila jako bliska sa Divnom.

Ana Sević, Dušića Jakovljević, Milica Todorović, Vukičević Lidija stavile su tužne emotikone i time pokazala da razumeju bol koju JK oseća.