Celebrity News

Posle ovih fotki više nema skrivanja: Sofija Milošević i Luka Jović NA ZAJEDNIČKOM PUTOVANJU

Posle ovih fotki više nema skrivanja: Sofija Milošević i Luka Jović NA ZAJEDNIČKOM PUTOVANJU

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović pokušali su da sakriju svoju vezu od javnosti, ali to im nije pošlo za rukom.

Međutim, iako se i sada ne eksponiraju, mladi par nije se libio da fotografijama koje su objavili na Instagramu otkrije da je u isto vreme na istoj lokaciji.

Naime, ovoga puta Sofija i Luka pokazali su kako uživaju u zajedničkim trenucima na putovanju u Portugalu, u gradu Sintra.

Podsetimo, prošle nedelje Sofija i Luka prvi put su uslikani zajedno, u Madridu, i to kako se drže za ruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava) on Oct 21, 2019 at 1:12pm PDT

Manekenka često boravi kod Luke u prestonici Španije, budući da on tamo ima profesionalni angažman, a sada su, po svemu sudeći, iskoristili nekoliko slobodnih dana da posete susedni Portugal.

Par je u vezi već dva meseca, ali je to tek nedavno otkriveno.

- Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i uplovili u romansu. Hteli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svetlost dana, brže-bolje su počele da stižu poruke od prijatelja, a Luka i Sofija imali su spreman odgovor. Kao razlog navodili su to da nisu želeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vreme da njihova veza postane toliko stabilna da ništa ne može da je uzdrma - rekao je izvor blizak paru nedavno za "Blic".

Kako uživaju u Portugalu, pogledajte na sledećoj strani:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 28, 2019 at 1:33am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Oct 28, 2019 at 11:42am PDT