Celebrity News

Posle porodične drame Severina najzad srećna

Posle porodične drame Severina najzad srećna

 

Severina je najveći životni udarac doživela na izmaku prošle godine kada je nakon višegodišnje borbe za starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandromdete nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću.

Severina ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda, i ona tu odluku suda poštuje. Pevačica ne skriva koliko joj je to teško palo, ali poslednjih dana je uživala jer je zajedno sa sinom provela neko vreme na Hrvatskom primorju.

– Malo šetamo po ostrvima, malo se igramo s ježevima – hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo da vadimo i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao likovi iz crtanog, i idem da spasavam svet. Aleksandar je jednu zvezdu sam izvadio, bio je presrećan – rekla je pevačica za Radio „Dalmaciju”.

Pročitajte: Posvađali se zbog bizarnih zahteva - Severina ne govori sa Kojićima? (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 10. Јун 2020. у 2:13 PDT

– Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom rizortu, bili smo i u pećini. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je veoma zanimljivo, deci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad se vraćamo u Split.

Pročitajte: Severina Kojić proslavila rođendan pod policijskom prismotrom (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 26. Јун 2020. у 3:45 PDT

U Splitu je uskoro čeka i proslava godišnjice mature, kojoj se veoma raduje.

– Zajedno ćemo se naći i videti jesmo li još uvek generacija – šaljivo je rekla Severina.

Komentari (0)

Loading