Celebrity News

Posle pretnji da će poubijati celu porodicu, brat poznatog pevača priznaje: SESTRA ME JE SILOVALA!

Posle pretnji da će poubijati celu porodicu, brat poznatog pevača priznaje: SESTRA ME JE SILOVALA!

Pevač Nik Karter zatražio je  zabranu prilaska svom bratu, pevaču Aronu Karteru, zato sto je pretio smrću pevačevoj trudnoj ženi i nerođenom detetu…

Policija je brzo reagovala i odobrila njegov zahtev, pa je Aronu zabranjeno približavanje Niku i njegovoj ženi. Aron od sada ne sme da im priđe bliže od 30 metara.

- Nakon pažljivog razmatranja moja sestra Ejndžel i ja sa žalošću potvrđujemo da smo tražili zabranu pristupa za svog brata Arona. Zbog njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da sanja o tome da povredi moju trudnu suprugu nismo imali izbora nego učiniti sve kako bismo zaštitili sebe i svoju porodicu. Volimo svog brata i nadamo se da će dobiti odgovarajuću brigu pre nego što naudi sebi ili bilo kome drugome -  napisao je Nik na Tviteru.

Popularni pevač očajan: Moj poremećeni brat ŽELI SMRT MOM NEROĐENOM DETETU!

- Zaprepašćen sam optužbama protiv sebe i ne želim nikome naštetiti, a pogotovo svojoj porodici - prvo je napisao, a zatim je na Tviteru optužio brata da je silovatelj.

Posrnuli 31-godišnjak sada je izneo i teške optužbe protiv preminule sestre Lesli...

Otkrio kako ga je starija sestra Lesli silovala kad je imao svega 10 godina.

- Poslednjih 15 godina proveo sam na terapijama zbog silovanja i zlostavljanja i uskoro neću više uzimati lekove, niti će mi trebati da budem dobro. Izlečen sam. Sestra me silovala od 10. do 13. godine, dok me brat Nik zlostavljao čitav život. Čini se da silovanje ostaje u porodici - napisao je na Tviteru.

Posrnuli muzičar ističe kako je u dobrim odnosima još jedino s majkom, koja ima problema s alkoholom, te joj on pomaže u izlečenju.