Celebrity News

Posle Sanje porodila se i Dragana Džajić: Stigao naslednik, brat Ane Ivanović postao tata

Posle Sanje porodila se i Dragana Džajić: Stigao naslednik, brat Ane Ivanović postao tata

Stigao naslednik!

Dragana Džajić, naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, porodila se i na svet donela dečaka.

Budući da je samo nekoliko dana posle njene sestre Sanje i Dragana udvostručila sreću u porodici, Dragan Džajić za "Blic" kaže da je presrećan zbog rođenja unuka, te da je porođaj protekao u najboljem redu.

- Nisam čuo Draganu još, pošto se porodila pre desetak minuta. Čuo sam se sa Milošem. Sve je proteklo kako treba. Tata je mnogo uzbuđen - rekao je proslavljeni fudbaler.

Kako je otkrio, ponosni roditelji još nisu odabrali ime za sina.

- Ne znam kako će se zvati. To će oni da odluče, meni je svejedno. Važno je da je na svet došao živ i zdrav - rekao je Džajić.

https://www.instagram.com/p/ByLM3daodYP/?utm_source=ig_embed

Podsetimo se...

Pre samo nekoliko dana druga ćerka fudbalske legende Dragana Džajića Sanja porodila se i na svet donela sina. Sve je prošlo u najboljem redu, mama i beba su dobro, a otkriveno je i ime koje je će Džajin unuk nositi.

Sanja i njen izabranik Vladimir Vranješ odlučili da svom nasledniku daju ime Ognjen

EKSKLUZIVNO za magazin “Story” Dragan Džajić: DVOSTRUKA RADOST U PORODICI

Prinovi u porodici najviše se obradovao stariji barat Luka (2), kao i deda Džaja koga su srećne vesti dočekala u Atini, gde je prisustvovao utakmici Zvezde.

Takođe, ćerka legendarnog fudbalera i brat naše slavne teniserke Draga i Miloš Ivanović 25. maja ove goidne izgovorili su sudbonosno “da” i izmamili suze radosnice većini gostiju, a uskoro će se na večnu ljubav zavetovati i u Hramu Svetog Save…

Kako su tad mladenci isticali, sve je izgledalo onako kako su oni želeli, iako u ovakvim situacijama svi članovi porodice vole da daju savete. Dragana kaže da oboje potiču iz familija u kojima se poštuju želje roditelja, te da su im one na prvom mestu. Iako su želeli nešto intimnije venčanje, njihove porodice su se toliko radovale njihovoj ljubavi da bi bila šteta da su to proslavili u krugu manjeg broja zvanica, pisao je naš magazin "Story".

Dragana Džajić posle udaje za Miloša Ivanovića ispričala koji trenutak SVADBE JE BIO NAJEMOTIVNIJI za nju