Celebrity News

Posle vrednog rada, nagrada: Marija Šerifović se častila LUKSUZNIM POKLONOM

Posle vrednog rada, nagrada: Marija Šerifović se častila LUKSUZNIM POKLONOM

Marija Šerifović važi za jednu od najplaćenijih pevačica na Balkanu, a novac koji je zaradila rešila je da uloži u nekretnine i tako obezbedi svoju budućnost.

Kako "Alo!" saznaje, pevačica je kupila stan vredan 200.000 evra u skupocenom novoizgrađenom naselju u Novom Beogradu.

- Marija je neko vreme imala u planu kupovinu stana. Kako godinama mnogo radi i nastupa širom sveta, a samim tim i mnogo zarađuje, rešila je da novac koji je skupljala uloži u kupovinu još jedne nekretnine, bez obzira na to što ih već ima nekoliko. Dugo je razmišljala da li da to bude lokal, kuća ili stan i vodila se time da će uložiti u prvo što joj se bude dopalo i bude po njenoj meri. Kako je često sa prijateljima sedela u restoranima koji se nalaze u sklopu tog novoizgrađenog naselja u Novom Beogradu, nije joj promaklo da su zgrade odlične i da je naselje uređeno po evropskim standardima, zbog čega je kontaktirala s agencijom i ugovorila obilaženje slobodnih stanova na toj lokaciji - priča izvor "Alo!".

Marija je, navodno, već nakon prvog obilaska luksuznog kompleksa našla stan koji joj odgovara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 23, 2019 at 7:20am PDT

- Marija je ugovorila obilaženje stanova, ali se nije mnogo nadala da će naći baš onakav kakav je zamislila, budući da poznaje sebe i da mnogo toga treba da se poklopi da bi uložila svoj novac. Ipak, posle nekoliko luksuznih nekretnina koje je obišla zajedno sa agentom, ušla je u stan u koji se zaljubila na prvi pogled. U svakom smislu joj je odgovarao i ni sama nije mogla da veruje. Oduševila se rasporedom soba, kvadraturom, velikom terasom, ma svime što je videla. Bilo je potrebno 20 minuta da odluči da ga kupi. Rekla je: "Kupujem", ne pitajući koliko košta - navodi izvor i ističe da pop pevačica nije imala nikakav problem sa cenom stana.

- Lokacija na kojoj je Marija kupila stan jedna je od najskupljih na kojima se gradilo u poslednje vreme. Kvadrat ide i do 4.000 evra. Ipak, Marija je to znala i nije se preterano iznenadila kada joj je rečeno da će za nešto manje od 80 kvadrata morati da izdvoji 200.000 evra. Kroz nekoliko dana papirologija je bila gotova, stan je kupljen i sve je proteklo u najboljem redu. Marija je oduševljena stanom i već nekoliko nedelja dosta vremena provodi u njemu. Ne žuri nigde i želi da prostor do poslednjeg detalja sredi po svojim zamislima i da ništa ne ide brzo - zaključuje izvor "Alo!".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 10, 2019 at 5:49am PDT