Celebrity News

ZAUVEK ĆE PAMTITI OVE REČI: OVO JE POSLEDNJA PORUKA koju je Šaban uputio UNUKU Luki!

ZAUVEK ĆE PAMTITI OVE REČI: OVO JE POSLEDNJA PORUKA koju je Šaban uputio UNUKU Luki!

Šaban Šaulić uvek je govorio da mu je najveća želja kada je bio mali bila da postane fudbaler. Umesto toga, postao je kralj narodne muzike, ali kroz unuka Luku ostvario je i svoj prvi san.

Folk legenda Šaban Šaulić, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj u nedelju, često je u intervjuima isticao da je fudbal njegova velika ljubav. Želju da postane fudbaler nikada nije ostvario, ali kroz unuka Luku Adžića (20) i zeta je celog života bio vezan za ovaj sport.

Naime, starija ćerka Sanela udala se za Zorana Mirkovića, sadašnjeg trenera FK Partizan, a prethodno je iz veze sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, Ivanom Adžićem, dobila sina Luku.

Luka Adžić je, poput oca, i sam prve prave fudbalske koraka napravio na "Marakani" i upravo je on bio poslednji kome je legendarni Šaban Šaulić uputio ovu emotivnu poruku na Instagramu.

- Ponosu moj, želim ti da mi budeš zdrav i da nastavis svoj put ka uspehu na svim poljima kao što si i dosad radio - sa dostojanstvom, nemerljivim talentom i ogromnim radom! Srećan rođendan, Adžinjo, voli te tvoj deka! - napisao je Šaban Šaulić 17. septembra 2018 kao čestitku za rođendan svom unuku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ponosu moj, zelim ti da mi budes zdrav i da nastavis svoj put ka uspehu na svim poljima kao sto si i dosad radio- sa dostojanstvom, nemerljivim talentom i ogromnim radom! Srecan rodjendan @adzinho17, voli te tvoj deka!

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial) дана 17. Сеп 2018. у 2:46 PDT