Celebrity News

POSLEDNJE ZBOGOM NA LEŠĆU: Poznati datum i vreme sahrane Dragane Tripić

POSLEDNJE ZBOGOM NA LEŠĆU: Poznati datum i vreme sahrane Dragane Tripić

Dragana Tripić biće sahranjena u utorak u 13 sati na groblju Lešće u Beogradu. Kako se navodi, tačno u podne planirano je okupljanje Draganine porodice, a pola sata kasnije u 12.30 počeće opelo.

Podsetimo, poznata novinarka u četvrtak pronađena je mrtva u svom stanu u Mirijevu. Potresni prizor zatekla je njena ćerka Aleksandra, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, a njima je rekla da je njena mama bila u finansijskim problemima.

https://www.instagram.com/p/B4AWKlIgxdR/?utm_source=ig_embed

Vest da je novinarka Dragana Tripić oduzela sebi život u noći između srede i četvrtka, šokirala je i potresla celu javnost, a posebno njenu kumu voditeljku Draganu Katić.

Njih dve su bile najbolje prijateljice punih 30 godina, a pre dve decenije su se i okumile pošto je preminula novinarka krstila voditeljkinog sina Bobana. Dragana za “Kurir” kaže da ne može da prihvati njenu smrt, kao ni njeni sinovi, koji su je obožavali.

– Mi smo se okumile pre 21 godinu. Cela ova situacija je mojoj deci i meni veoma teško pala. Ne znam šta da kažem. Sebi sam se zaklela da o njoj ne pričam u prošlom vremenu, jednostavno ne mogu da prihvatim to. Još uvek sam u šoku i ne mogu da prihvatim to stanje. Nemam taj čip u glavi da mi primi informaciju kakva jeste – kaže voditeljka i dodaje da se videla s Draganinom ćerkom nakon tragedije.