Celebrity News

Posvećena mama traži savet: Bojana Barović "u problemu" zbog OVOGA

Posvećena mama traži savet: Bojana Barović "u problemu" zbog OVOGA

Ostalo je manje od mesec dana pre nego što će Bojana Barović i Nikola Rokvić drugi put postati roditelji. Poznati par tako privodi kraju poslednje pripreme do trenutka kada će njihov dom obogatiti još jedan član.

Međutim, kako je nedavno rekla za naš magazina, manekenka se dobro oseća, ali priznaje kako joj je tokom ove trudnoće sve teže nego prošli put jer sada mora da misli na dvogodišnju ćerku Leonu. Samim tim ova mama ima još jednu brigu koja je muči, a to je kako će ćerka reagovati na bebu u kući i to da joj ne posvećuje svu pažnju. Tim povodom Bojana se obratila svojim pratiocima na Instagramu:

- Svi koji nas znaju, znaju koliko je Leni vezana za mene (da ne kažem posesivna) zato je pred nama ogroman zadatak da joj dolazak brata olakšamo i približimo na sve moguće načine. Grlimo bebu svaki dan, slažemo zajedno njegovu odeću, pripremamo krevetac a imamo i par beba lutki na kojima vežbamo menjanje pelena, hranjenje itd. Za sada mogu reći da je ona jako srećna što će dobiti batu, a ja i dalje malo skeptična da će to baš tako lagano sve proći. Spremamo i poklon od bate veliki, a vi dragi moji ako imate neki predlog, ideju ili trik koji je kod vas upalio pišiteeee značiće nam - zatražila je pomoć ova posvećena mama, a mi ne sumnjamo da će se ona i Nikola odlično snaći i u ovom "zadatku".