Celebrity News

Poznata glumica PRVI PUT progovorila o svojim strahovima! ANKSIOZNA SAM JER PUNIM 30 GODINA, A NISAM SE UDALA

Poznata glumica PRVI PUT progovorila o svojim strahovima! ANKSIOZNA SAM JER PUNIM 30 GODINA, A NISAM SE UDALA

Glumica Ema Votson, koju je svet zavoleo kao Hermionu Grejndžer u filmu "Hari Poter", progovorila je nedanvo u jednom intervjuu o pritisku koji je osećala jer se približava 30-oj godini, a nije se udala.

Lepa glumica je za britanski časopis Vogue otkrila da u aprilu puni 30 godina, a da se zbog toga oseća jako loše kao i da trpi neverovatan pritisak i anksioznost jer nema stalnog partnera, stabilnu karijeru, a ni dete.

- Mislila sam – zašto svi prave toliku frku zbog tog tridesetog rođendana? To nije tako strašno… Onda sam napunila 29 i bilo je – ‘oh bože, tako sam anksiozna zbog toga”. Stalno sam osećala nervozu zbog tih subliminalnih poruka. Ako niste izgradili dom, udali se i rodili dete ili ako do tridesete nemate stabilnu karijeru, počinjete da osećate anksioznost jer mislite da je to nešto obvezno. Dugo mi je trebalo da dođem do spoznaje da sam srećna zato što sam sama. Nazvala bih to vezom sa samom sobom - rekla je glumica.

Podsetimo se i da je Ema  UN-ova ambasadorka dobre volje i učestvuje u kampanji “On za nju” (He for She) koja se zalaže za jednakost između muškaraca i žena.