Celebrity News

Poznata glumica radi punom parom, BEBU očekuje svakog trena!

Poznata glumica radi punom parom, BEBU očekuje svakog trena!

Mališani prepoznaju njen glas iz crtaća, tv publika je zna iz drugog dela "Zone Zamfirove" i serije "Nemanjići". Glumica Iva Stefanović uveliko radi i na novim projektima iako bi trebalo svakog dana da se porodi.

- Ovih dana ulazim u deveti mesec, tako da porođaj očekujemo svaki čas. Nosim devojčicu, a ime ćete saznati uskoro. Još uvek nemam tremu, uzbuđena sam i iščekujem dan kada ćemo se upoznati - kaže Iva (28).

https://www.instagram.com/p/BjQAd5igJpe/?taken-by=ivastefanovic12

Kako teku trudnički dani?

- Bila sam na odmoru, na moru i to mi je veoma prijalo. U devetom mesecu nema mrdanja iz Beograda tako da uživam u njegovim čarima. Na sreću, još uvek sam aktivna, šetam, čitam, provodim vreme sa porodicom i prijateljima i uživam u trudnoći. Vrućina ponekad ne prija, ali srećom po mene, kiša me osveži svaki drugi dan.

Koliko vam prija kada vas upoređuju za starijom sestrom Bojanom? Šta vam je rekla kada ste joj saopštili da želite da se bavite istom profesijom kao ona?

- Prija mi veoma. Bojana je predivna osoba i glumica. Podržala me je i uputila me u pozitivne i negativne strane ovog posla. Sećam se da mi je rekla da je ovaj posao predivan, ali da je potrebno mnogo vere i truda da bih se bavila njime. Pamtim i da mi je rekla da je za to potrebna velika snaga i stabilnost ličnosti. I danas se vodim njenim savetima. Inače, igramo zajedno u predstavama Narodnog pozorišta: "Velika drama" i "Ženski orkestar".

Poznati se i po pozajmljivanju glasa brojnim animiranim junacima. Trenutno ste deo ekipe crtanog filma “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”, u kome ste pozajmila glas Mejvis.

- Mejvis je Drakulina ćerka i njih dvoje imaju poseban odnos. Inače, nedavno sam izbrojala da sam dosad uradila oko 45 sinhronizacija u serijama i dugometražnim filmovima. Inače, najzahtevniji rad je bio na liku Toodles, za pozorišni spektakl "Tom and Jerry – The Crystal Quest" koji je režirao Miloš Paunović. Cela sinhronizacija je rađena na engleskom i specifično je što smo reditelj i ja gradili lik od početka. Lik nije bio odigran, već smo ga mi stvarali. Sećam sa da su iz "Warner Brosa" bili zadovoljni mojim akcentom. Ponosna sam na tu ulogu.

https://www.instagram.com/p/BiO7T9BACG8/?taken-by=ivastefanovic12

Po kojoj sinhronizovanoj ulozi vas najviše prepoznaju?

- Što se tiče dugometražnih, po Mejvis iz crtanog filma "Hotel Translivanija", a što se tiče TV serijala, možda po likovima iz crtanih "Kuća Buka" i "Prodavnica najmanjih ljubimaca". Moja sestričina obožava da ih gleda.

Nedavno smo vas gledali u seriji "Nemanjići". Da li ćete igrati i u nastavku?

- Nemam nikakve informacije o snimanju nastavka, tako da ne znam da li će se moj lik razvijati u sledećoj sezoni.

Da li vam nedostaje posao u pozorištu?

- Ne mogu sada da kažem kada će to tačno biti, ali bih volela da bude ove sezone, tačnije nove sezone 2018/19. Skoro sam bila sa kolegama na premijeri filma "Mama mija 2" i moram priznati da sam poželela da đuskam u našoj predstavi dok smo gledali film. Bitno je da sve prođe kako treba, a uloge su tu, nigde neće pobeći.

https://www.instagram.com/p/BYOGxH0HpRG/?taken-by=ivastefanovic12