Celebrity News

Poznata milionerka fotografijom sa majkom ODUŠEVILA pratioce! (foto)

Poznata milionerka fotografijom sa majkom ODUŠEVILA pratioce! (foto)

Jelena Jakovljević danas bin Drai 1998. godine pobedila je na Izboru za mis ponevši čak tri titule. Publika i žiri su bili oduševljeni ali ne i Jelena jer njena majka, kako je jednom prilikom i sama ispričala nije mogla da prisustvuje tom izboru zbog novca koji tada nisu imali. Danas Jelena živi u Dubaiju udata je za šeika, a nikada na društvenim mrežama sa pratiocima nije podelila fotografiju svoje majke, što je sada učinila.

Jelena je daleko od Srbije zasnovala porodicu. Ima dva sina Hilala i Hamdana i ćerku Asju i u ljubavi sa Saidom bin Draiom uživa, ali svoje najbliže ne zaboravlja i ne zapostavlja te je često u Srbiji, a i njena porodica u Dubaiju. Ovoga puta u posetu joj je došla majka, a Jelena je taj trenutak iskoristila kako bi sa pratiocima na instagramu podelila zajedničku fotografiju uz koju je napisala:

https://www.instagram.com/p/Byf3832nuTC/?utm_source=ig_embed

- Pozdrav iz Dubaija.

Ova njena objava naišla je na oduševljenje jer kako Jelena kaže njena majka ne voli da se fotografiše te do sada nismo imali prilike da je vidimo na profilu ove milionerke, za razliku od oca koji je veoma često na Jeleninim objavama.

Jedna od prijateljica Jelenu je pohvalila zbog toga što je konačno mogla da vidi i njenu majku na šta je ona odgovorila:

- Mama ne voli da se slika... Jedva sam je i sada naterala.

Podsetimo, Jelena je na pomenutom izboru za mis bila veoma tužna iako je odnela pobedu o kojoj mnoge devojke maštaju. I sama je jednom prilikom ispričala kako nisu imali 100 maraka koliko je tada bilo potrebno za kartu kako bi i majka i brat prisustvovali izboru. U publici je tada bio samo njen otac.