Celebrity News

Poznata pevačica se zbog dečka biznismena preselila u Italiju

Poznata pevačica se zbog dečka biznismena preselila u Italiju

Pop-folk pevačica Romana Panić već godinama pokušava da od javnosti sakrije svoj ljubavni status, a povezivali su je sa mnogim muškarcima domaće javne scene.

Nikada nije želela da potvrdi vezu ni sa jednim muškarcem osim sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim je bila nekoliko godina u ljubavi.

Romana je konačno pronašla svoju sreću u Italijanu sa kojim je skoro godinu dana u emotivnoj vezi, te je zbog ove ljubavi spakovala kofere i preselila se u Italiju, piše "Blic".

- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - otkriva izvor blizak pevačici, koji dodaje:

- Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, oseća se voljeno i zadovoljno. Život sa biznismenom joj i te kako prija, te se njih dvoje bukvalno ne razdvajaju. Kada je on na sastancima, ona uživa u šetnji gradom sa prijateljicama koje je tamo upoznala ili sama obilazi razne znamenitosti i upoznaje grad. Zasad je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvetaju ruže. Romana ne želi da eksponira ovu vezu u javnosti, zato i ne priča o tome, niti bilo gde objavljuje fotografije sa svojim izabranikom. Konačno je pronašla mir i sreću i ne želi da joj bilo ko to pokvari - ističe izvor za "Blic".

Koliko joj je lepo u Italiji, najbolje pokazuju fotografije koje Romana objavljuje na društvenoj mreži Instagram.