Celebrity News

Poznata srpska porodica u provodu sa Limom (foto)

Poznata srpska porodica u provodu sa Limom (foto)

Srpska porodica u društvu najlepše Adrijane Lime

Porodica Divac koja već godinama živi u Americi, u svakodnevici ovakvog života na listi je svakako i druženje sa svetskog džet-seta.

Tako su ovog puta, proslavljeni košarkaš Vlade Divac, njegova supruga Snežana i ćerka Petra, uživajući u Majamiju, divno veče proveli sa dve prelepe poznate dame. 

Adrijana Lima, najlepša Brazislka glumica i poznata stilistkinja Ana Antić srele su se sa ovom poznatom prodicom, te zbog izuzetne energija koja je vladala među njima, odlučlili su vreme provedu svi zajedno.

Ukoliko niste znali, stilistkinja Ana Antić godinama unazad sarađuje sa Adrijanom, te je zbog izuzetne komunikacije i energije, njihov poslovni prerastao u jedno lepo prijateljstvo.

Četiri dame, maločas pomeute, za ovo veče, odlučile su se za elegantne crne odevne kombinacije, dok je Vlade, pored njih izgledao savršeno u kežual izdanju - farmericama, crnom košuljom, teget sakoom i belim patikama.

Njegova ćerka, koja je izrasla u pravu lepoticu, takođe je oduševila svojom kombinacijom a kako su izgledali svi zajedno na ovoj slici, pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B5hBwl7oJZA/