Celebrity News

Poznati pevač ISKRENO: Nema ništa loše u tome voleti osobu istog pola!

Poznati pevač ISKRENO: Nema ništa loše u tome voleti osobu istog pola!

Pevač Igor Lazić Nigor odlučio je da odgovara na veoma škakljiva pitanja a ovog puta, dotakao se istopolnih odnosa te jasno rekao svoj stav o tome...

- Nemam ništa protiv gej populacije i ne treba ih dirati jer biti gej ne znači biti loš čovek. Kada je reč o usvajanju dece, to mi nije prirodno. Treba da radimo na razmnožavanju, pošto nas je sve manje i manje, a tako se razmnožiti sigurno nećemo - izjavio je Nigor.

Budući da pomodarstvo diktira ponašanje partnera u braku, kada je reč o razvodu Lazić govori kako to nije sramota i istakao kako smatra da mladi veoma brzo stupaju u bračne zajednice.

- Nije sramota razvesti se, ali mladi su skloni da vrlo brzo stupe u brak. Vode se time da je njihova ljubav velika i neraskidiva, drma ih ludilo mozga i hemija, a ne sete se da provere da li je u porodici onog sa kim planiraju brak bilo manijaka, degenerika, ubica... Ne urade ono što bi uradili kada idu da kupe psa. Deset godina sam sa svojom suprugom, a četiri u skladnom braku jer smo izgradili odnos - priča Igor.

Na kraju ovog razgovora sa novinarima Nigor je komentarisao i intimne akcije na jednu noć...

- Što se se*sa na jednu noć tiče, svi smo to prošli. Ne kaže se džabe mladost-ludost. Hormoni se teško kontrolišu, pa u skladu s tim nemam ništa protiv toga. Sve u svoje vreme - govori Nigor.