Celebrity News

Poznati tata iznenadio sve: Ivan Mileusnić podelio FOTOGRAFIJU nastalu ČIM MU JE SIN ROĐEN

Poznati tata iznenadio sve: Ivan Mileusnić podelio FOTOGRAFIJU nastalu ČIM MU JE SIN ROĐEN

Danijela Karić i Ivan Mileusnić juče su postali roditelji dečaka Maksima nakon što se pevačica porodila carskim rezom u beogradskom porodilištu “Narodni front”.

Poznati plesač i koreograf dan nakon rođenja sina podelio je na Instagramu emotivan prizor, nastao samo trenutak nakon što je njihov naslednik rođen i nakon što je izašao iz majčine utrobe.

- Juče se ostvario moj najveći san. Postao sam tata jednog prelepog dečaka. Ovo je trenutak kada je naš šampion Maksim prvi put udahnuo vazduh, zaplakao i prvi put se susreo sa ovim svetom. Čovek koji ga drži i koji ga je doveo na ovaj svet je veliki profesionalac i stručnjak koji je moju suprugu i mene sa mnogo pažnje, strpljenja, prekorisnih saveta vodio kroz svih 39 nedelja trudnoće. Naš Maksim se rodio u GAK “Narodni front”, gde i njegov tata, tj ja, pa sam utoliko još i srećniji. Hvala mojoj divnoj ženi, ti si moj heroj i najhrabrije biće koje znam. Hvala ti što si baš ti ostvarila moj najveći san. Posle svega što sam doživeo i video u proteklih 24 časa mogu samo da se divim svim ženama i žrtvi koju sprovode u svom životu da bi na svet donele jedan novi život - napisao je Ivan uz fotografiju koja je izazvala mnoštvo pozitivnih komentara i reakcija.

Kako izgleda fotografija pogledajte na sledećoj strani: