Celebrity News

Haos na internetu: Poznatim damama ukrali identitet! (foto)

Haos na internetu: Poznatim damama ukrali identitet! (foto)

Verovali ili ne - poznata pevačica Jelena Karleuša osvanula je na čuvenom prodajnom sajtu, ali sumnjamo da će se pop divi svideti potez stranog trgovca. Slično iskustvo nedavno je imala i modna kreatorka Verica Rakočević

 

Jelena Karleuša važi za osobu koja diktira trendove. Prate je i domaće i strane zvezde. Bilo da je kopiraju ili se našale na njen račun, pop divi se mora priznati nešto - jedinstvenost.

Čak i najprovokativniju modnu kombinaciju zna da iznese na pravi način.

To su, izgleda, dobro primetili neki strani trgovci, te je tako Jelena Karleuša osvanula na čuvenom prodajnom sajtu “AliExpres”.

Očigledno se nekom korisniku sajta mnogo dopalo kako određeni model izgleda na popularnoj pevačici, te je njenu fotografiju iskoristio kako bi lakše prodao svoju robu.

Nismo sigurni da li će se Jeleni dopasti potez prodavca. Pošto je poznata po oštrom jeziku i iskrenim izjavama, pretpostavljamo da će njena reč stići do pomenute persone.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Pop diva Jelena Karleuša izgleda kao grom! Milion ljudi očarano njenim telom (foto)

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Poput milion dolara! Jelena Karleuša u nikad viđenoj kreaciji (foto)

Poznatim damama ukrali identitet:

Verica Rakočević žrtva sajber kriminala

- Obaveštenje za moje klijente. Ovo je sajt, registrovan u Češkoj koji iz Bosne zloupotrebljava moj brend. Sa Instagrama su skinute sve slike sa mojih revija, moje lične fotografije, usput postavljene slike modela koji nemaju veze sa mojim radom.Svi moji modeli unikati sa revija koji su prodati stoje na sajtu kao da se sada nude sa besmislenim cenama.

- Moj advokat za teritoriju Bosne radi na otkrivanju identiteta osoba koje stoje iza ovog sajber kriminala. Molim vas ne nasedajte na ovu prevaru - napisala je Verica na Fejsbuku.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Verica Rakočević oduševljena poklonom za 72. rođendan!

Poznatim damama ukrali identitet - Anastasija Ražnatović je među njima!

Vrlo neprijatno iskustvo u virtuelnom svetu nedavno je doživela i mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović. Dok je pripremala pesmu "Heroina", saznala je da je u etar 'procureo' deo pesme.

Pošto mlada pevačica nije želela da publika čuje tu nedovršenu verziju uspela je u rekordnom roku kroz jedan zanimljivi video da predstavi ono na čemu je vredno radila.

- Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesma “Heroina” koja je trebala da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video - rekla je mlada pevačica.

- Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine - dodala je Anastasija.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Svetski mediji bruje o onome što se desilo u Parizu: Anastasija Ražnatović završila u čuvenom Daily mail-u!

Komentari (0)

Loading