Celebrity News

Praznična fotka iz lifta! Sara Jo uživa u društvu dečka Milka Babića (foto)

Praznična fotka iz lifta! Sara Jo uživa u društvu dečka Milka Babića (foto)

Sara Jo, lepa i zgodna pevačica koja gradi uspešnu karijeru mnogobrojnim hitovima, pohvalila se prazničnom fotografijom iz lifta i to u društvu dečka producenta, Milka Babića.

Budući da je javnost dugo intrigirao njen ljubavni život, sada Sara Jo konačno uživa u ljubavi i to sa ponosom pokazuje.

Iako ne voli preterano da eksponira svoju privatnost, ova lepotica ipak sada nema šta da krije. Predivne trenutke sa voljenom osobom u poslednje vreme često deli sa sa pratiocima na Instagramu a pre nekoliko meseci sve je šokirala kada je objavila i prvu fotku sa dečkom producentom.

Svi se pitaju zašto KRIJE PARTNERA, a Sara Jo je sada OTKRILA ŠTA JE PRAVI RAZLOG!

Jovanovićeva je tada rekla da je emotivnu sliku objavila na društvene mreže dok je bila pod utiskom.

– Ponela me je energija tog dana, ali inače ne pričam o privatnom životu. Poenta fotografije je da se slavi ljubav – rekla je Sara za “Blic”.

Ljubav sa producentom, Sara Jo proširila je i ljubavlju prema psu Nori

U prazničnoj euforiji u zanosu ljubavi i dobrog drušva, kučnog ljubimca ženke Nori, podelila je fotografiju koja je naišla na sjajne ovacije.

Naime, lepa pevačica objavila je fotografiju iz lifta gde stoji pored već pomenutog dečka Milka a društvo im pravi preslatki ljubimac, pasmine Džek Rasel.

Prošle godine u intervjuu za naš magazin "Story" nakon proslave njenog 25. rođendana Sara Jo prisetila se lepih momenata koji su obeležili njen rođendan i otkrila da se želje prijatelja ne razlikuju mnogo od onih koje je poželela sama sebi.

– Ima tu onih standarnih, ali svakako najvažnijih želja: da budem zdrava, voljena i srećna. Osim toga, poželela sam da nastavim da funkcionišem na način koji sam odnedavno počela da praktikujem. Već neko vreme stvari nazivam pravim imenom i razlikujem bitno od nebitnog. Budući da dugo nisam umela da napravim tu razliku, s vremenom sam iscrpela svu svoju energiju, što nije bilo dobro po mene.

Izgleda da su njene želje u potpnosti ispunjenje.

Sara Jo uspešna, mlada zvezda, bez skandala!

Inače, Sara je početkom 2019. godine za Blic otkrila da li je ponosna na sebe što je krčila put bez skandala...

– Najveći kompliment je da nisam pravila kompromise, već radila ono što mi istinski prija i što me ispunjava. I mislim da to publika oseća.

Mnoge pevačice kažu da im hakeri kradu fotografije iz telefona. Kada bi tvoj telefon hakovali ili ukrali, šta bi našli?

GRADILA JE PUT BEZ SKANDALA, a evo kako Sara Jo odgovara kad je pitaju o muškarcima

– Jedna sam od onih osoba koje imaju mnogo fotografija, pa se ne sećam šta sve imam. Ta mogućnost mi je zastrašujuća. Neverovatno mi je da u 21. veku ne postoji na društvenim mrežama zaštita.

Pored izuzetnog taletna i osećaja za igru, Sara Jo takođe važi i za jednu od najbolje stilizovanih mladih zvezda u našoj zemlji. Neguje istančan sportski stil koji uvek zapečati nekim novim modnim aksesoarom ili interesantnom firzurom.

MODNA KOMBINACIJA za sva dešavanja u gradu: Sara Jovanović u crno belom izdanju i SAVRŠENIM beauty “ZAČINOM”

Ukoliko ste propustili i Sarin najnoviji hit "Kao nikada pre" koji je duetski uradila sa Predragom Simićem, a koji je izašao pre mesec dana, podsetite se na linku ispod i uživajte!