Celebrity News

Premijera: Dino Merlin snimio spot za pesmu "Sve dok te bude imalo" (video)

Autor: | 05/08/2017

Premijera: Dino Merlin snimio spot za pesmu "Sve dok te bude imalo" (video)

Dugoočekivani spot Dina Merlina za pesmu “Sve dok te bude imalo”, jednu od najzapaženijih sa poslednjeg albuma “Hotel Nacional”, napokon je objavljen.

Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Sarajevu od kojih centralno mesto zauzima jedinstvena "Sarajevska Vijećnica", a njen raskošni enterijer poslužio je kao najlepša pozadina scenariju koji potpisuje režiserski dvojac Haris Dubica i Edvin Mulalić.

Osim Dina glavne uloge u priči tumače Armin Omerović i Aida Bukva, mlade i talentovane nade BIH glumačke scene.

- Veliko je zadovoljstvo sarađivati s Dinom i njegovim timom. Na svakom projektu pokušavamo da sami sebe nadmašimo i napravimo nešto na šta cela ekipa i publika može da bude ponosna. Za "Deset mlađa" smo napravili jedan mini film, za "Individualizam" smo obišli ceo svet snimajući, za "Rane" smo kreirali jedan novi čarobni svet, a ovaj put smo svemir za jednu noć smestili u Vijećnicu – reko je Haris Dubica, penosi portal faktor.ba.

Muziku i tekst za pesmu “Sve dok te bude imalo” potpisuje Dino Merlin, a melodiju je dodatno ukrasio jedan od najboljih svetskih klarinetista Hüsnü Şenlendirici (Taksim Trio).

Uživajte u novom spotu Dina Merlina.