Celebrity News

Preminula glumica Pamela Gidli iz popularne serije "Tvin Piks"

Preminula glumica Pamela Gidli iz popularne serije "Tvin Piks"

Pamela Gidli, glumica koja je najpoznatija po ulozi u filmu "Tvin Piks" te serijama Skin i CSI, preminula je u 53. godini života. Mediji su o njenoj smrti saznali danas, nakon što je porodica objavila smrtnicu u kojoj piše da je umrla mirno u svom domu u Sibruku.

A post shared by Keyser Soze (@keyser_soze_iam) on Apr 30, 2018 at 4:52pm PDT

Prvu ulogu ostvarila je 1986. u filmu "Thrashin", u kojem joj je partner bio Džoš Brolin, glumac sa kojim je dva puta bila u vezi. Brolin se od Pamele oprostio danas na svom Instagram profilu.

- Moja partnerka u filmu 'Trashin' i dvaput moja devojka. Imam predivne i iskrene uspomene na nju, bila je temperamentna i doista duhovita osoba. Ostavila je neizbrisiv trag u mom životu, hvala ti Pam. Počivaju u miru lepotice - napisao je Brolin.

Inače, Gidli je karijeru počela kao model, a njena agencija Wilhelmina 1985. proglasila ju je za najlepšu devojku na svetu. Ipak, uloga koja ju je proslavila bila je ona žrtve ubistva Tereze Benks u Tvin Piksu.

- Kad mi je David ponudio tu ulogu bila sam zauzeta jer sam snimala drugi film. No, on me toliko želeo da je rekao kako će mi platiti sve avionske karte i osiguranje u slučaju da mi se nešto dogodi. Doslovno sam letela s Bahama u Sijetl i nazad svakih 10 dana. Nitko me nije toliko želeo kao on - kazala je Gidlijeva u jednom intervjuu pre dve godine.