Celebrity News

Prijanka Čopra u novoj vili proslavila prvu godišnjicu braka (foto)

Prijanka Čopra u novoj vili proslavila prvu godišnjicu braka (foto)

Pre tačno godinu, bivša Mis sveta Prijanka Čopra i deset godina mlađi muzičar Nik Džonas izgovorili su sudbonosno “da”.

Par se venčao na ceremoniji održanoj u glumičinoj rodnoj zemlji Indiji, a sve se odigralo u palati Umaid Bhawad u Džapuru, glavnom gradu države Radžastan.

Prijanka je nosila venčanicu koju je dizajnirao Ralph Loren, dok je i njen izabranik nosio odelo sa njegovim potpisom.

Mladoženjin otac Pol Kevin Džonas Senior bio je zadužen za hrišćansko venčanje, na kome su mladenci razmenili burme, koje je dizajnirala poznata juvelirska kuća Chopard.

Povodom obilježavanja godišnjice braka, Priyanka i Nick oduševljeno su podelili zajedničku fotku i pored nje napisali:

– Pre godinu dana jedno drugom smo obećali “Zauvek”. Volim te celim srcem, srećna godišnjica – napisao je Nik, dok je glumica stavila video i takođe napisala emotivnu poruku.

https://www.instagram.com/p/B5cDIuWHpzd/?utm_source=ig_embed

– Dali smo obećanje jedno drugome. Onda, danas i zauvek. Donosiš mi radost, balans i strast. Hvala što si me pronašao – napisala je Prijanka.

https://www.instagram.com/p/B5i5BuUnKqV/?utm_source=ig_embed

Spremni da grade prodični dom!

Kako bi sve izgledalo sjajno, popularni holivudski muzičko-glumački par kupio je vilu u Los Anđelesu za paprenih 20 miliona dolara, i mada još nisu stigli takoreći ni da se raspakuju, planiraju velike stvari i poručuju da će to biti pravi dom tek kada dobiju dete..

Uprkos brojnim spekulacijama o kvalitetu njihovog braka, muzičar Nik Džonas (27) i glumica Prijanka Čopra (37) treba da “izdrže” još samo do naredne sedmice i pobiju predviđanja, te proslave prvu godišnjicu. Međutim, kako najnovije činjenice govore, nema potrebe za ikakvim izdržavanjem. Par je u harmoničnom odnosu, što dokazuje i njena javna čestitka suprugu koji je pre nekoliko dana nominovan za nagradu “Gremi”. Svoju romantičnu bajku odlučili su da nastave u velelepnoj vili u Los Anđelesu koju su nedavno kupili za neverovatnih dvadeset miliona dolara. Za te pare, u prestižnom susedstvu Encino, šta možete dobiti? Navodno, čak hiljadu i osamsto kvadratnih metara prostora, koji uključuje sedam spavaćih soba i jedanaest kupatila. Pogled s glavne terase ovog doma obuhvata čitavu dolinu San Fernando, a u garažu može da stane i do dvanaest luksuznih vozila. Vila poseduje unutrašnji košarkaški teren, kućni bioskop sa pravim bioskopskim ekranom, kao i potpuno opremljenu privatnu teretanu. Međutim, sve ove pogodnosti bračni par gotovo i da ne stiže da iskoristi, budući da zbog brojnih obaveza još nisu “razgazili” ove podove.

– Mnogo vremena provodimo van kuće, praktično da nismo ni stigli da se propisno uselimo u novi dom. Ja imam dugačke turneje, a Prijanka snima film – rekao je Nik i dodao da se njih dvoje i sami upuštaju u uređivanje, budući da im je dizajn zajednička strast.

Prijanka Čopra PROGOVORILA O PROŠIRENJU PORODICE

– Dok ne odvojimo više vremena za svaki detalj, imamo nekoga ko tamo živi i brine se da ti hladni zidovi dobiju neku topliju notu i da se tu udahne osećaj doma, bar dok mi to ne uradimo na naš način. Do tada, za mene osećaj da sam kao kod kuće čine sitnice. U svojoj sobi imam stari gramofon i zbirku ploča, što me uvek veoma opušta. Ne treba mi mnogo da bih se osećao kao kod kuće, dovoljno je da određenog jutra pronađem omiljenu pastu za zube u kupatilu. Takve sitnice nadoknade osećaj da sam šest meseci daleko zbog turneje – rekao je Džonas.

Prijanka je svoj osećaj doma opisala romantičnije i dokazala da ogromni zidovi ne znače ništa bez prave osobe s kojom ih delite.

– Mislim da je najbolji deo braka, što me je i iznenadilo, to što sam otkrila da napokon imam dom. Svakog jutra se probudim i pomislim: “Bože, ja imam dom, ova osoba pored mene je moj dom”. Taj osećaj mi nije bio poznat otkako sam napustila roditeljsku kuću. S Nikom stvaram porodicu i to mi je veoma važno – objasnila je Čopra.

Kad već govori o porodici, mnogi se pitaju kada će njih dvoje zasnovati sopstvenu. Prijanka ne krije da obožava decu i da želi da postane majka, a budući da je deset godina starija od svog partnera, neki izvori iz njihovog okruženja navode da je nestrpljiva da se to dogodi. Naime, kako se poverila prijateljima, ona čeka februar naredne godine kada će Nikova turneja biti završena kako bi par imamo vremena za planove o proširenju porodice.

– Želim da osetim roditeljsko iskustvo još otkako sam imala 12 godina. Volim decu i kad dođe pravo vreme, sigurna sam da ću ih imati – rekla je nedavno Prijanka.

Zanimljivo, par je počeo komunikaciju 2016. kada je Nik glumici poslao direktnu poruku na društvenoj mreži “tviter”. Naredne godine upoznali su se licem u lice na zabavi posle dodele “Oskara”. Nakon što su neko vreme negovali prijateljstvo, postali su bliži i rodila se ljubav. Kako mediji navode, Nik je kasnije te godine zatvorio prodavnicu “Tifani” kako bi kupio verenički prsten za Čopru i naredne nedelje je zaprosio dok su proslavljali njen rođendan. Venčali su se prvog decembra 2018, uz dve proslave – jednoj tradicionalnoj u Indiji i drugoj koja je upriličena u Severnoj Karolini.

Kako izgleda njihova nova vila pogledajte na narednoj strani...