Celebrity News

Prijateljica Milice Pavlović OTKRILA kroz šta je sve PROŠLA da bi danas postala ZVEZDA!

Prijateljica Milice Pavlović OTKRILA kroz šta je sve PROŠLA da bi danas postala ZVEZDA!

Milica Pavlović danas je jedan od najtraženijih mladih pevačica na našim prostorima.

Ipak, u životu joj nije uvek išlo veoma glatko, već je morala dobro da se potrudi za sve što je postigla.

U prvo detalje te borbe je otkrila njena dugogodišnja saradnica, profesorka i prijateljica Suzana Branković, a sve kako bi joj dokazala da je postala ono što se od nje i očekivalo. Album "Zauvek" koji je izbacila pre nekoliko dana govori u prilog njenim rečima.

Moram i ovako javno da te ishvalim. Ljudi, ova žena je vredna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala (naravno uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvek tu uz tebe.)

- Čat mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300km, raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pevanja. I koliko si se sekirala i plakala kod mene posle svake Grandove emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe. Sad svi mogu da ti "pljunu pod prozor". Najdraže mi je što si ostala predivan čovek, što te ništa od toga nije promenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva Sada živi svoj san i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada.Još jednom , svaka ti čast na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu. Ovakav album i ovakvi spotovi su dostojni jedne svetske zvezde, što ti i jesi, samo je pitanje vremena kada ćeš to i postati u bukvalnom smislu tih reči. Ljubim te puno i veliko hvala za sve -napislaa je Suzana.

Milici su ove pohvale od velikog značaja.