Celebrity News

Princ Hari otkrio koliko dece želi da ima sa Megan i PROBUDIO GNEV javnosti, rekli mu da je LICEMER!

Princ Hari otkrio koliko dece želi da ima sa Megan i PROBUDIO GNEV javnosti, rekli mu da je LICEMER!

U razgovoru sa aktivistkinjom Džejn Gudal za specijalno izdanje britanskog Voga o kom smo već pisali, princ Hari je na pitanje koliko dece planira sa suprugom Megan, rekao "najviše dvoje", prenosi CNN.

Naime, vojvoda od Saseksa rekao je svi moramo da se prisetimo da smo kao "žaba u vodi koja je dovedena do ključanja" i da je to zastrašujuće.

Takođe je priznao da mu se stav prema planeti promenio nakon rođenja princa Arčija, ali da je uvek želeo da pokuša da sačuva planetu, čak i pre nego što je planirao da će imati decu.

Kada ga je Gudal upozorila da ne bi trebalo da ih ima previše, princ Hari je ponovio "najviše dvoje".

-Svakako je to uticalo na mene. Uvek sam osećao povezanost i ljubav prema prirodi, i sam sam se trudio da učinim nešto čime će svet postati bolji, čak i pre nego što sam dobio dete i nadao se da ću ih dobiti još, doktorka ga je prekinula šalom –Ali ne previše, dva maksimalno. 

U tome ne bi bilo ništa sporno da nije dodao i neočekivan razlog - "manjim brojem dece" žele da očuvaju planetu. I baš kao svaki put kad Hari spomene očuvanje okoline, jave se oni koji ističu da svojim svakodnevnim životom promoviše upravo suprotno i da je licemeran, piše Žena Blic.