Celebrity News

Progovorila o PROBLEMU sa kojim se BORILA GODINAMA: Nataša Bekvalac priznaje ZBOG KOGA se odrekla POROKA

Progovorila o PROBLEMU sa kojim se BORILA GODINAMA: Nataša Bekvalac priznaje ZBOG KOGA se odrekla POROKA

Nataša Bekvalac nedavno je priznala da je imala porok - cigarete. Pevačica kaže da je bila u začaranom krugu, da ih je stalno ostavljala i da im se stalno i vraćala. Ona je otkrila da je posle velikog stresa, posle 30. godine krenula ponovo da konzumira cigarete.

Bekvalčevoj je najveći problem bila griža savesti koju je imala prema svojoj ćerki, jer je smatrala da joj daje loš primer.

- Startujem poprilično dobro, ali nekako društvo me povuče. Pogodi se atmosfera i kažem uzeću samo jedno. I priuštim se bi taj gušt. Noć povuče jutro, ujutru onda uz kafu. I to nikada nije jedna cigareta - pričala je Nataša.

- Evo ja nikada nisam bila mršavija. U trenutku kad sam ostavila cigarete, meni se zdravlje popravilo. I nije mi se povećao apetit. To je strašan osećaj, kada dete učiš iskrenosti i da bude dosledno, a onda u jednom momentu shvatiš. Ja sam se krila od Hane. Slagala sam je. Ali da ne bih urušila sliku o sebi, krila sam se. Baš me je zabolelo kada sam u novogodišnjoj želji videla Haninu molbu da mama ostavi cigarete - bila je iskrena pevačica u emisiji "Na prvom mestu".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 3, 2019 at 10:48am PDT