Celebrity News

Proteklih 10 meseci PAMTIĆE ZAUVEK: Aleksandra Prijović objavila fotku sa Filipom, MILIONI na Instagramu ODUŠEVLJENI! (foto)

Proteklih 10 meseci PAMTIĆE ZAUVEK: Aleksandra Prijović objavila fotku sa Filipom, MILIONI na Instagramu ODUŠEVLJENI! (foto)

Poznati pa Aleksandra i Filip Živojinović su nedavno postali roditelji prvog naslednika Aleksandra, a njegovo rođenje slavilo se u najvećem veselju i raspoloženju sa bliskim prijateljima i porodicama ovog mladog bračnog para.

Kako su njih dvoje pre samo nekoliko nedelja uplovili u najvažniju ulogu u životu i to po prvi put, novopečeni roditelji nijednog trenutka nisu krili oduševljenje dolaskom sina, ali i obavezama koje roditeljstvo nosi.

Otkada se porodila, poznata pevačica nije mnogo bila aktivna na društvenim mrežama, te se sada konkretno, prvi put oglasila na svom nalogu na Instagramu.

Budući da sa svojim suprugom Filipom deli sve trenutke, tako je i ovog sunčanog poslepodneva lepa mama objavila sliku koja je pokrenula lavinu pozitivnih komentara a to sve zbog poruke koju je Aleksandra uputila svima koji su bili uz nju u proteklom periodu.

- Poslednjih 10 meseci ćemo zauvek pamtiti. Prošli smo kroz najlepše trenutke u našim životima. Uživamo u odmoru koji traje još nekoliko dana, a onda sledi povratak na posao! Pesme su spremne i očekujte puno lepih iznenađenja. Druzimo se od jula s novom energijom i puno ljubavi. Voli vas Aleksandra – poručila je pevačica.

Pogledajte:

https://www.instagram.com/p/Bv9d586nyki/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=yiyb00bec0v2