Celebrity News

PRVA FOTOGRAFIJA srećne porodice Ivanović - Džajić, na ovoj slici samo ON nedostaje! (foto)

PRVA FOTOGRAFIJA srećne porodice Ivanović - Džajić, na ovoj slici samo ON nedostaje! (foto)

Bajkovito venčanje Dragane Džajić i Miloša Ivanovića proteklo je u izuetnom raspoloženju mladenaca i svih njihovih gostiju, a jedna fotografija nastala u hotelu, gde je svadba upriličena, celoj porodice je ipak najdraža.

Mladenački par okružen je svim članovima najuže porodice, izuzev opravdano odsutnog Bastijana Švajnštajgera, supruga Ane Ivanović, koji nije mogao da propusti utakmicu.

Fotografija je prvenstveno pokazala nasmejana lica članova dve uspešne i ugledne beogradske porodice i sreću zbog tek sklopljenog braka Dragane i Miloša.

Mladoženjin otac Miroslav Ivanović u naručju drži unuka Luku, dok pored njih blista dečakova prelepa mama Ana, ponovo u blaženom stanju.

Draganina sestra sa svojim naslednikom u naručju prigrlila je zeta i pokazala da u novoformiranoj porodici vladaju poštovanje i ljubav.

Između Branke i Dragana Džajića je izabranik njihove starije ćerke Sanje, Vladimir Vranješ, dok je Anina i Miloševa mama, Dragana Ivanović od juče zvanična svekrva Dragane Džajić Ivanović ostala zaklonjena većim delom...