Celebrity News

PRVE SLIKE Jelisavete i Petre u Beogradu ODUŠEVILE SU SVE, a evo KAKO I SA KIM glumica PROVODI VREME U PRESTONICI! (foto)

PRVE SLIKE Jelisavete i Petre u Beogradu ODUŠEVILE SU SVE, a evo KAKO I SA KIM glumica PROVODI VREME U PRESTONICI! (foto)

Vratila se iz Amerike gde je pre dva meseca rodila ćerku Petru i blista.

Jelisaveta Teodosić koju uskoro očekuje i prva predstava nakon porođaja, sjajno izgleda pod suncem rodnog grada i u društvu prijateljica i koleginica, Anje Alač, Nine Janković Dičić i Tamare Dragičević.

Sa njima je i maleni Vukašin, kojeg je Nina dobila sa suprugom Matejom Dičićem.

Glumica koja se 2017. udala za košarkaša Miloša Teodosića i koja je zbog njegovog angažmana u LA "Klipersima" prošle godine promenila adresu, povratak u Beograd najavila je pre nekoliko dana kada je na Instagramu otkrila da 10. maja ponovo igra u popularnoj predstavi sa Tamarom Krcunović, Vladimirom Aleksićem i Andrijom Kuzmanovićem.

"Pojavila se" i na Instagram profilu Tamare Dragičević i osmeh kaže sve:

- Nigde nije kao u rodnom gradu.

– Jelisaveta se navikla na život u Los Anđelesu. Uživala je u njegovim čarima, a pre nego što se porodila obilazila je sva zanimljiva mesta. Pre porođaja kod nje je bila sestra Milica da bi joj pomogla u prvim danima roditeljstva oko bebe. No, Jelisaveta je sa nestrpljenjem čekala da dođe i da se vidi sa porodicom, prijateljima i drugarima sa klase – rekao je izvor.

https://www.instagram.com/p/BwoYKtYAXYE/?utm_source=ig_embed

– Jelisaveta će igrati tokom maja i juna predstavu “Hotel 88”, a očekuje je i na leto snimanje nastavka serije “Žigosani u reketu”. Osim toga u pripremi je još jedan veliki projekat koji je Jelisavetu posebno oduševio. Neće joj biti problem da se odvoji od ćerke s obzirom na to da su joj snimanja u Beogradu, a da joj je tu mama i da će imati pomoć dadilje. Jelisaveta je s nestrpljenjem čekala da se vrati i ponovo zaigra – objašnjava izvor Blica.

https://www.instagram.com/p/BwnWluYlFJH/?utm_source=ig_embed