Celebrity News

Prvi put nakon operacije Darko Lazić za "STORY": Sin nam je doneo novu radost (foto)

Prvi put nakon operacije Darko Lazić za "STORY": Sin nam je doneo novu radost (foto)

Darko Lazić i Marina Gagić odlučili su da prve fotografije svog naslednika podele s nama i tom prilikom otkrili da će u junu, osim njegovog prvog rođendana, organizovati i venčanje, da su potpuno fokusirani na njegovo vaspitanje i kako se nadaju da će se mališan umesto muzike u budućnosti baviti sportom

Mada se spekulisalo da se ne slažu i da će se rastati, pevač Darko Lazić (28) i njegova izabranica Marina Gagić (21) uveliko planiraju venčanje. Svečanu ceremoniju u crkvi i pred matičarem upriličiće u junu, najverovatnije istoga dana kada i prvi rođendan i krštenje sina Alekseja. Pre nego što, međutim, odnos krunišu brakom, skladni partneri odlučili su se na par krucijalnih koraka za koje veruju da će im zajednički život učiniti još boljim. Za početak, privremeno su prekinuli radove na kući u Brestaču i preselili se u stan na Novom Beogradu, gde će boraviti tokom zime. Darko je zatim objavio dve numere “A nekad je dolazila stalno” i “Daće Bog”, koje su postale veliki hitovi, a kako bi u miru mogao da radi i uživa s porodicom, nedavno se podvrgao i trećoj operaciji po redu. Reč je o laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želuca, posle kog je izgubio 25 kilograma i drastično smanjio pritisak na kukove i nogu, što će ubrzati i oporavak od saobraćajne nesreće, koju je imao pre godinu i po dana.

Prvi put nakon pomenute intervencije Darko Lazić otvoreno govori za “Story”, a razgovoru i editorijalu pridružili su se njegova buduća supruga i sin, kome je ovo foto-premijera.

Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Darko, da li je operacija u ovom momentu bila jedino pravo rešenje za vas?

- S obzirom na to da zbog viška kilograma nogu nikako nisam uspevao da oporavim i da mi je kuk trpeo nedozvoljenu težinu, u razgovoru s lekarima shvatio sam da ću problem rešiti jedino ukoliko smanjim želudac. Od intervencije je prošlo manje od mesec dana, a oslabio sam gotovo 25 kilograma i ne planiram tu da stanem. Ako sve bude kao do sada, skinuću još minimum 30.

U međuvremenu ste postali otac dečaka. Da li vas problemi sa zdravljem ograničavaju dok pokušavate da brinete o njemu?

- Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh).

Budući da s pevačicom Anom Sević imate šestogodišnju ćerku Lorenu, primećujete li razliku između Alekseja i nje u njegovom uzrastu?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju možete pročitati u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 3. marta!