Celebrity News

Prvi put nakon Hefnerove smrti oglasila se njegova supruga: Srce mi je slomljeno, Hju me je spasao i dao mi život

Autor: | 03/10/2017

Prvi put nakon Hefnerove smrti oglasila se njegova supruga: Srce mi je slomljeno, Hju me je spasao i dao mi život

Od kako je pre nekoliko dana svet obišla vest da je preminuo Hju Hefner (91), mediji sa nestrpljenjem iščekuju momenat kada će se javnosti konačno obratiti njegova supruga, šest decenija mlađa, Kristal Hefner (31).

I konačno, udovica legendarnog Hjua poslala je poruku svetskoj javnosti.

- Srce mi je slomljeno. Nisam bila sposobna ovih dana ni da se zahvalim i odgovorima na poruke mnogim ljudima koji su mi pisali i slali reči podrške. I dalje ne mogu da veruje šta se dogodilo - započela je svoje obraćanje Kristal za magazin People i nastavila:

- On je bio američki heroj, jedna divna duša, koja je uvek imala otvorene ruke ka svima. Osećala sam koliko me je voleo i ja sam njega puno volela. Zahvalna sam mu, neizmerno. On mi je dao život, pokazao mi je put kojim treba da idem. Naučio me je dobroti i ljubaznosti. Do kraja svog života ću mu biti zahvalna što sam bila pored njega sve ove godine, držala ga za ruku i što sam mu stalno govorila koliko ga volim. On je promenio moj život, on je sačuvao moj život. Učinio je da budem voljena svakog dana.

Sa suzama u očima, Kristal je na kraju dodala:

- On je sada na mestu na kom je želeo da provede večnost... Nikada nije, i nikada neće postojati drugi Hju Hefner.

Davne 1992. godine Hju Hefner je dao bogatstvo da bude sahranjen pored NJE

Podsećamo Kristal je bila treća supruga Hjua, a nakon brojnih nagađanja da je ostavljena bez nasledstva, pre samo nekoliko dana isplivala je informacija da je Hefner 2013. godine, godinu dana nakon venčanja sa Kristal napravio tajni testament u kojem je na njeno ima prepisao vilu vrednu sedam milona dolara, kao i dodatnih pet miliona dolara. Više o tome pogledajte OVDE.