Celebrity News

Prvo je VARAO ŽENU sa KOLEGINICOM, a onda je i NJU prevario sa PLEJBOJ ZEČICOM - Ben Aflek ponovo SAM

Prvo je VARAO ŽENU sa KOLEGINICOM, a onda je i NJU prevario sa PLEJBOJ ZEČICOM - Ben Aflek ponovo SAM

Glumac Ben Aflek proživljava prilično buran period, mada su izgleda retki periodi kada njegov život nije turbulentan. Naime, on je nedavno bio u skijaškom odmaralištu u Montani sa svojom 24 godine mlađom devojkom Šaunom Sekston, ali je ovaj odmor izgleda doneo holivudskom zavodniku samo propast.

Kako prenose američki mediji Aflek (46) je samo nekoliko dana posle prvog zajedničkog odmora raskinuo sa seksi Plejboj modelom, ali razlog još uvek nije poznat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on Aug 29, 2018 at 7:57pm PDT

Inače, doskorašnji par je ovim putovanjem obeležio 40 dana otkako je glumac u potpunosti trezan.

- Ove nedelje sam obeležio 40 dana u centru za lečenje od zavisnosti i ostajem pod kontrolom, ali izvan bolnice. Potpora koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da kažem. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti s drugima - nedavno je priznao Ben.

Zanimljivo je da je bivša supruga ovog glumca Dženifer Garner, sa kojom je on i dalje u odličnim odnosima, optužila Šaunu za Benovu "propast" i povratak zavisnostima, jer ga je navodno podsticala da izlaze, luduju i uživaju u opijanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dandotijera "La pagina" (@dandotijerapr) on Aug 26, 2017 at 2:28pm PDT

Podsetimo, Aflek je ubrzo nakon rastanka sa Dženifer uplovio u novu romansu sa televizijskom producentkinjom Lindzi Šukus, a par je bio zajedno gotovo dve godine i imali su ozbiljne planove, čak i zajednički život. Ipak, prilično neočekivano na ovaj odnos je stavljena tačka, a spekulisalo se da je upravo gore pomenuta Šauna "krivac" za kraj.

Bilo kako bilo, glumac je ponovo solo, a jedina konstanta u njegovom životu je izgleda Dženifer, sa kojom ima i troje dece, i koja ga uvek "spašava" iz problema u koje upada.

Upravo ga je ona nedavno i odvela u centar za rehabilitaciju u kom je započeo proces odvikavanja.