Celebrity News

Pukla ljubav: Iskra Brajović i Mladen Burnać više nisu zajedno!

Pukla ljubav: Iskra Brajović i Mladen Burnać više nisu zajedno!

Mlada glumica Iskra Brajović, ćerka poznatog glumca Voje Brajovića, i hrvatski pevač Mladen Burnać više nisu zajedno.

Naime, hrvatski kantautor Mladen Burnać (49)  raskinuo je svoju višemesečnu romansu sa beogradskom glumicom a kako je i sam istakao, ostali su u prijateljskim odnosima.

- Naša ljubav je završila prijateljstvom - rekao je Mladen za  "24sata.hr".

https://www.instagram.com/p/B1ssdXXA4_W/?utm_source=ig_embed

Podsetimo se:

Iskra Brajović je bila u braku sa deset godina starijim Sinišom Babićem od kojeg se razvela nakon dve godine ljubavi u tajnosti jer gotovo niko nije znao da je toj ljubavi kraj. Njih dvoje imaju ćerku Ines.

A, evo kako je za naš magazin "STORY" svojevremeno govorila porodivi i prazničnoj euforiji:

– Volim Novu godinu i prazničnu atmosferu. Kada se otvori Ulica otvorenog srca, obavezno tamo prošetamo, a kuću smo ukrasili do najsitnijeg detalja, gde je poseban akcenat pao na zvezdice koje Ines obožava, pa sad pomalo liči na diskoteku – kroz smeh kaže glumica.

Iskra Brajović: Ćerku ću podizati kao što je mene moj otac

Mada je tokom 2017. godine imala dva krupna događaja, rođenje ćerke i udaju za Sinišu, ova godina za Iskru je podjednako važna jer je u njoj posmatrala prve korake svoje naslednice.

– Bilo je pregršt novina. Doživela sam prvih godinu dana odrastanja moje bebe i to je bio neverovatan proces. Samo onaj ko ima decu može da zna koliko s njima svaki dan donosi nešto novo – priča nam lepa Beograđanka, ali ipak postoji još jedan važan trenutak u 2017. za nju. U novembru je, samo tri dana pre rođendana svoje ćerke, napunila trideset godina. Prelomni trenutak koji Iskra još uvek ne oseća u potpunosti.