Celebrity News

Rada Manojlović i Haris Berković: Nesreća koja je mogla da ih košta života

Rada Manojlović i Haris Berković: Nesreća koja je mogla da ih košta života

Rada Manojlović i Haris Berković doživeo stravično iskustvo nakon što su sleteli na aerodrom u Nemačkoj, gde su bili angažovani da nastupaju.

Menadžer, koji ih je vozio do Frankfurta, navodno ih je doveo u životnu opasnost zbog neispravnog vozila u kom su se svo troje nalazili, prenose beogradski mediji pisanje Skandala.

- Kada su stali na jednom semaforu, automobil je buknuo ispod haube, a vatra je planula dva metra uvis! Sve se munjevito dešavalo, kao na filmu! Ispostavilo se da je dotok goriva do motora bio u kvaru i da se sve zbog toga desilo, a da sve bude još gore, u gepeku automobila se nalazila plinska boca koja je pod pritiskom eksplodirala - ispričao je izvor za spomenuti nedeljnik, dodajući da je automobil eksplodirao kad su se udaljili od kola.

- Kada se sve smirilo, Rada i Haris su saznali da on nije odradio tehnički pregled i veliki i mali servis automobila, te da je do eksplozije došlo njegovom krivicom, ali nisu hteli da mu zameraju. Bilo im je jedino važno što su sačuvali glave na ramenima - otkrio je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Haris & Rada fp (@haris__rada__fp) дана 26. Апр 2019. у 2:38 PDT