Celebrity News

Radin otac ispričao nepoznate detalje o njenom TEŠKOM ŽIVOTU NA SELU: Bog ju je pogledao jer je talenat i radnik

Radin otac ispričao nepoznate detalje o njenom TEŠKOM ŽIVOTU NA SELU: Bog ju je pogledao jer je talenat i radnik

Pevačica Rada Manojlović ponosna je na svoje rodno selo Četereže, u koje rado odlazi kad god ima slobodnog vremena, a svom ocu finansijski pomaže oko kuće i imanja.

Radin otac Rade sada je ispričao nepoznate detalje iz detinjstva popularne pevačice, o kojima javnost nije znala mnogo iako Rada nikada nije krila da je svojevremeno teško živela.

- Imali smo "zastavu 128", koju sam popravljao na pola puta do Beograda, dešavalo se i po pet puta. Da je to takmičenje potrajalo još mesec dana, mi ne bismo imali čime da odemo u "Grand" - ispričao je za "Kurir Stars" Radin otac prisećajući se perioda kada se njegova ćerka takmičila u "Zvezdama Granda" koje su je proslavile.

- Znali smo da ne jedemo samo da Radi kupimo pljeskavicu. Veliki su bili troškovi, ali, eto, bog ju je pogledao jer je talenat i radnik - dodala je Radina maćeha Suzana.

- Ne znam da li sam normalan, ali meni je ovde super. Ponosan sam što sam Radin otac. Držao sam i ovce i svinje, ali sada ne. Volim moje Četereže. Rada nije imala potrebe da čuva stoku. Imali smo svinje mangulice, teliće, ali ona i sestra ništa nisu radile. Juče smo bili kod Rade u Beogradu. Ne volim da idem jer ne mogu da parkiram auto. Bili smo na večeri. Supruga, Haris, Rada i ja - otkrio je Radin otac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Jedan je calac profesionalac ???‍?‍?? @_marija_manojlovic_ #rademanojlovic #radamanojlovic #marijamanojlovic Hvala na ljubaznom gostoprimstvu #sanmarcopozarevac #caffepizzeriasanmarcoplus #caffepizzeriasanmarco #pozarevac

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) дана 22. Авг 2018. у 1:30 PDT